Antena Căutare

Trei români au fost depistaţi cu coronavirus în 24 de ore. Bilanţul a ajuns la nouă oameni infectaţi

Trei noi cazuri de coronavirus au fost depistate în Româna, în ultimele 24 de ore. Bilanţul a ajuns astfel la nouă oameni infectaţi, de la apariţia virusului pe teritoriul ţării noastre. Ultimul pacient confirmat este un bărbat din Hunedoara care s-a întors miercurea trecută din Italia.

Virusul ucigaş a ajuns şi în Caracal. Aici, un bărbat care ar fi trebuit să stea izolat la domiciliu s-a plimbat prin tot oraşul.

Pacientul din Caracal care trebuia să stea izolat la domiciliu s-ar fi plimbat prin tot satul, spun localnicii. Bărbatul în vârstă de 58 de ani s-a întors din Italia pe 28 februarie, în același autocar cu pacientul din Suceava, în vârstă de 71 de ani, diagnosticat cu covid-19. Bărbatul ar fi fost greu de convins să intre în izoletă.

Al nouălea caz de coronavirus din România, un bărbat din Hunedoara

Virusul pare să se extindă cu rapiditate

În Timișoara alte patru persoane sunt infectate, iar la nivelul întregii țări, numărul celor la care s-a confirmat prezența virusului, a ajuns astăzi la nouă.

Urmăriți toată știrea, prezentată de Observator.

Un tânăr din Iași, aflat în carantină, s-a dus să dea examenul auto. S-a plimbat în tot orașul până să afle autoritățile... Panică într-un bloc din Moldova Nouă! O mamă şi fiul ei au ajuns la spital, intoxicaţi cu mercur...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x