Antena Căutare

„Mă omoară! Mi-a rupt mâna, oameni buni!”. Intervenţie în forță a jandarmilor, la Timişoara, împotriva unor români care nu respectă carantina! Imagini tulburătoare! VIDEO

La Timişoara, jandarmii au luat pe sus doi oameni şi i-au băgat în centrul de carantină, iar scene similiare au fost filmate în mai multe judeţe din ţară. De partea cealaltă, românii întorşi din zone roşii se plâng că sunt ţinuţi în condiţii de neimaginat.

În faţa unui centru de carantină din Timişoara, un bărbat împreună cu soţia lui, care s-au întors recent din Anglia, au fost scoşi cu forţa de jandarmi dintr-o mașină şi duşi înăuntru. Cei doi au refuzat să respecte indicaţiile autorităţilor.

„Mă omoară! M-au lovit, oameni buni! Umărul meu! Umărul meu! Oameni buni! Mi-a rupt mâna, oameni buni!”, a urlat, ca din gură de șarpe, bărbatul luat pe sus de autoriăți.

Alți români acuză condițiile din carantină

Imagini revoltătoare au fost surprinse şi într-un centru de carantinare din Alexandria. Mai multe persoane acuză condiţiile de cazare şi susţin ca sunt ţinuţi la grămdă cu persoane bolnave de coronavirus.

Autorităţile recunosc că centrul nu are condiţii care să-i protejeze pe oameni, dar spun că nu au altă soluţie.

Alt oraş, aceeaşi situaţie. Într-un hotel din Mamaia, transformat în centru de carantină, 70 de români întorşi din ţări considerate zone roşii spun că au fost lăsaţi să doarmă în hol sau pe scări. Hotelul fusese eliberat recent, dar nu a avut cine să facă curăţenie în camere.

Între timp, ministrul Afacerilor Interne a mers în control la vama Nădlac, punctul de frontieră pe unde se întorc acasă cei mai mulţi dintre conaţionali.

Românii care vor trece granitele tarii in perioada urmatoare si trebuie sa ajunga in carantina, unde își vor petrece chiar si sarbatorile pascale. Autoritatile dau asigurari ca le vor cumpara tot ce trebuie inclusiv produse traditionale.

Totuşi, autorităţile le cer românilor plecaţi în străinătate să nu se întoarcă în ţară pentru sărbătorile pascale. Altfel, situaţia ar putea fi scăpată de sub control. Până în prezent, poliţiştii au întocmit 315 dosare penale pentru zădărnicirea combaterii bolilor. Urmăriți clipul de mai sus din „Observator”, pentru mai multer detalii.

Ai primit deja vaccinul ce te-ar putea ține departe de coronavirus? Găsești dovada pe brațul stâng! „Activează întregul ... Managerul Spitalului Municipal din Râmnicu Sărat, spital-suport COVID-19, anunţă că are echipamente pentru 7-10 zile...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x