Antena Căutare

Coronavirus: Care este costul unei asigurări anti-Covid

Pandemia de coroanvirus este o realitate cu care se confruntă toată lumea. În această perioadă este neceasr să se respecte regulile de protecție, mai ales în spațiile publice ca de exemplu la job. Angajații sunt motorul funcționării unei companii, de aceea grija față de personal trebuie să fie una ridicată

Coronavirus: Care este costul unei asigurări anti-Covid
Coronavirus: Care este costul unei asigurări anti-Covid

Cât costă o asigurare contra Covid-19 pentru angajații unei companii.

Cea mai valoroasă resursă pentru companii sunt oamenii, pentru că ei pot mișca business-ul, îl pot face să funcționeze, iar protecția financiară prin asigurare este un instrument suplimentar pe care acestea pot să-l utilizeze pentru a-și arăta grija față de angajați, cu atât mai mult cu cât astăzi trăim un moment special, atipic implicit pentru industria asigurărilor.

„A fost nevoie să ne adaptăm rapid și să venim cu soluții care să fie potrivite cadrului nou în care trăim și în care ne desfășurăm activitatea. Astfel, am văzut că viața și sănătatea sunt expuse unui risc nou, l-am abordat și, prin urmare, am inclus riscurile asociate Covid-19 în produsele noastre de asigurare", spune Lidia Drăgan (foto), Director Dezvoltare Produse și Servicii la UNIQA Asigurări. Însă, „acoperirea prin asigurare este un instrument suplimentar pe care companiile pot să-l utilizeze pentru a-și proteja angajații.

Aceasta nu înlocuiește măsurile pe care trebuie să le implementeze un angajator pentru a oferi un cadru de lucru adaptat noilor realități. Asigurarea suplimentează practic aceste măsuri și protejează acolo unde măsurile pot eșua", adaugă Lidia Drăgan.

Prima anuală pe care un angajator o plătește pentru fiecare angajat cuprins în asigurare este de 112 lei, scrie wall-street.ro.

Alți doi români au fost confirmați cu COVID-19 în Grecia. Anunțul de ultimă oră făcut de MAE... Alertă în Hunedoara! O copilă de șapte ani a dispărut fără urmă. Sora ei a fost găsită de polițiști, în stare de șoc...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x