Antena Căutare

Coronavirus. Gabriela Firea închide Primăria Capitalei

Coronavirus în România. Gabriela Firea a anunțat că va închide Primăria Municipiului București, după ce o angajată a fost depistată pozitiv cu coronavirus - COVID-19.

Coronavirus. Gabriela Firea închide Primăria Capitalei
Gabriela Firea închide Primăria București.

Coronavirusul continuă să adâncească situația de criză din România.

Gabriela Firea, primarul Municipiului București, a anunțat în direct la Antena 3 că a decis suspendarea activităților cu publicul până pe 22 martie 2020.

Decizia luată de Gabriela Firea vine după ce o angajată a Primăriei a fost diagnosticată pozitiv cu coronavirus. Femeia, care este și însărcinată, lucrează în departamentul Resurse Umane al Primăriei București și a luat coronavirusul de la socrul ei, pacientul cu numărul 17.

„A fost necesară această decizie pentru că am aflat că una dintre colegele noastre este infectată cu coronavirus”, a declarat Gabriela Firea.

Citește și: Coronavirus în România. Klaus Iohannis, apel pentru români: „De asta depinde viața noastră”

Primarul Capitalei a spus că inițial, când femeia a fost suspectă, a aplicat regulamentul internațional și a dezinfectat etajul unde se află departamentul de Resurse Umane. „În urma confirmării este normal să facem o dezinfecție pe întreaga clădire”, a spus Firea.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Programul Primăriei Capitalei va fi restricționat publicului până pe 22 martie.

Coronavirus în România. Amendă de peste 20.000 de lei pentru minciună! Raed Arafat: "Au fost patru români sancționa... Românii își iau măsuri de prevenire a infecției cu noul coronavirus. Banalul spirt a dispărut din magazine în ultimele z...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x