Antena Căutare

Alertă! În Suceava ar fi mai mulți morți decât cei declarați oficial. Noul manager al Spitalului Județean susține că au fost raportați doar jumătate

Suceava a devenit focarul de infectări cu coronavirus al României, după ce numărul de persoane, dar și de personal medical depistați pozitiv, a crescut alarmant. Mai mult, medicii de la Spitalul Județean susțin că numărul real de decedați ar fi mai mare decât cel raportat în mod oficial.

Alertă! În Suceava ar fi mai mulți morți decât cei declarați oficial. Noul manager al Spitalului Județean susține că au fost raportați doar jumătate
Coronavirus în România | Profimedia Images

Cadrele medicale ale Spitalului Județean Suceava susțin că numărul decedaților de coronavirus este mult mai mare decât cel apărut în raportările oficiale.

Doctorul Florin Filip, managerul interimar al Spitalului Județean Suceava, a declarat pentru Ziar de Suceava, că în ultima săptămână au murit 20 de persoane infectate cu Covid – 19, însă nu știe exact de ce aceștia nu apar pe listele oficiale care ar fi trebuit să ajungă în posesia celor de la DSP Suceava.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Spitalele, focare de coronavirus! 285 de cadre medicale din întreaga ţară sunt infectate cu noul coronavirus, 91 dintre acestea fiind medici

Ministerul Sănătății a anunțat doar 10 decese în județul Suceava

Prima persoană care a murit din cauza coronavirusului, din județul Suceava, este o femeie în vârstă de 72 de ani. Aceasta a fost internată în data de 21 martie 2020 în Spitalul județean Suceava, cu afecțiuni asociate cronice ( diabet, boli cardiovasculare) , fără context epidemiologic ( nu avea istoric de călătorie, nu a venit în contact cu o persoană confirmată pozitiv).

A doua persoană care a murit din cauza coronavirusului, din județul Suceava, este un bărbat în vârstă de 71 de ani. Acesta a fost confirmat pozitiv pe data de 23 martie 2020, fiind internat la Spitalul Județean Suceava din data de 21 martie 2020. Bărbatul a fost internat anterior în secția de cardiologie unde este posibil să fi avut contact cu pacienta transferată la Spitalul de Boli Infecțioase din Iași.

A treia persoană care a murit din cauza coronavirusului, din județul Suceava, este un bărbat în vârstă de 59 ani. Acesta a fost pacient în Spitalul Județean de Urgență Suceava, fără posibilă expunere precizată. Data decesului este 22 martie 2020.

A patra persoană care a murit din cauza coronavirusului, din județul Suceava, este o femeie, de 80 ani, pacientă în Spitalul Județean de Urgență Suceava, fără posibilă expunere precizată. Data decesului este 23 martie 2020.

A cincea persoană care a murit din cauza coronavirusului, din județul Suceava, este patroana pensiunii de la Sucevița diagnosticată cu coronavirus, transportată în stare gravă la Spitalul de Boli Infecțioase din Iași. Aceasta avea 64 de ani.

A șasea persoană care a murit din cauza coronavirusului, din județul Suceava, este un bărbat în vârstă de 51 de ani. Acesta era soțul unei asistente din Spitalul Județean Suceava, care nu știa că este infectată cu COVID-19.

A șaptea persoană care a murit din cauza coronavirusului, din județul Suceava, este o femeie în vârstă de 70 de ani. Aceasta ar fi murit la data de 25 martie 2020, în aceeași zi în care ar fi fost diagnosticată pozitiv.

A opt persoană care a murit din cauza coronavirusului, din județul Suceava, este tot o femeie în vârstă de 70 de ani. Și aceasta ar fi murit la data de 25 martie 2020, în aceeași zi în care ar fi fost diagnosticată pozitiv.

A noua persoană care a murit din cauza coronavirusului, din județul Suceava, este un bărbat în vârstă de 43 de ani. Acesta a ajuns la spital cu arsuri pe corp și a fost transferat și operat la București, dar a decedat la data de 28 martie 2020.

A zecea persoană care a murit din cauza coronavirusului, din județul Suceava, este un bărbat în vârstă de 71 de ani. Acestuia i s-au recoltat probe la data de 25 martie 2020, iar pe data de 26 a fost diagnosticat ca fiind infectat cu COVID-19. Bătrânul a avut contact cu o persoană întoarsă din Austria.

Hunedoara: Aproape întreaga Secţie ATI a Spitalului din Orăştie şi-a înaintat demisia/ În prezent, acolo nu sunt pacienţ... Directorul operaţional al Companiei Aeroporturi Bucureşti, Cristian Chirică, a fost suspendat din funcţie, după ce sute ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x