Antena Căutare

Nostradamus, șeful la predicții, a scris despre coronavirus. A nimerit sau nu? Cât e adevăr, cât e minciună?

Ca de fiecare dată când vorbim despre un eveniment ce marchează istoria Omenirii și în cazul pandemiei de coronavirus apare numele lui Nostradamus, șeful la predicții. Unii spun că în catrenele sale a vorbit despre ”anul gemenilor” - 2020, ”ființele nopții” - liliecii, ”țara din Orient” - China, și despre ”ciuma ce se va extinde”. Alții contraatacă, declarând că este vorba despre un fals!

Nostradamus, șeful la predicții, a scris despre coronavirus. A nimerit sau nu? Cât e adevăr, cât e minciună?
Spre deosebire de alte predicții, Nostradamus nu a mai fost atât de exact când a venit vorba despre coronavirus

Nostradamus - Michel de Notre-Dame (Franța, 1503 - 1566) revine în actualitate de fiecare dată când un eveniment major ”zguduie” omenirea. S-a scris că în catrenele sale a prevestit asasinarea lui JKF, evenimentele din 11 septembrie 2001, cele două mari conflagrații mondiale. Acum, specialiștii au lansat pe piață teoria conform căreia Nostradamus a prezis și pandemia de coronavirus din 2020, în opera sa din 1555. Haideți să vedem dacă a nimerit-o sau nu!

”Și în anul gemenilor” - adică 2020

”Va apărea o regină” - ”Corona”

”Din Orient” - din China

”Ce-și va extinde ciuma” - virusul, coronavirusul

”Din ființele nopții” - liliecii, despre care s-a spus că ar fi la originea pandemiei

”Pe pământul celor Șapte Coline” - Italia

”Transformând în praf” - omorând

”Oamenii Crepusculului” - bătrânii

”Pentru a se urca pe umbra ruinelor” - scufundarea totală a economiei.

Mai mult, după aceste rânduri, apare un desen ciudat, asemănător bacteriei de coronavirus, atât de des desenată în ultimele săptămâni. Într-adevăr, profeția este atât de perfectă, de înspăimântătoare și de la obiect, încât pare falsă! Și chiar este FALSĂ, fiind lansată pe rețelele de socializare de niște băieți ce au ticluit-o la perfecțiune!

Ceea ce este clar, însă, fiind scris în catrenele lui Nostradamus, e acest text: ”Marea ciumă pornită din orașul de la malul mării, nu se va opri până nu va vedea că s-a scurs suficient sânge, în urma condamnării pentru un preț fără crimă, a marii doamne supărată pe simulare”. Textul e ambiguu și greu de înțeles. Wuhan, de unde se pare că a pornit pandemia, nu se are ieșire la mare, din contră, se află în interiorul Chinei. Sângele scurs și ”condamnații pentru un preț fără crimă” pot fi animalele sacrificate - liliecii și pangolinii - despre care se bate monedă că ar fi la originea pandemiei. Specialiștii au adăugat fie că Nostradamus a confundat Wuhanul cu Hong Kong-ul, fie atunci când a făcut referire la ”orașul de la malul mării” a vrut să spună că acesta se află situat pe malul fluviului Yangtze (Ianțzî).

Predicția din 2008: ”În 2020, o pneumonie puternică va exploda în lume, rezistând la tratamente”. Îi cumpărai cărțile la metrou!

Oricum, lucrurile nu-s atât de clare ca în cazul altor predicții. Prima parte, perfectă, s-a dovedit a fi un fals. Cea de-a doua, reală, nu este atât de exactă.

Mijloacele de transport în comun, inclusiv metroul, vor funcționa după un program special după instituirea stării de urg... INS: Sporul natural a fost negativ în ianuarie, s-au născut 15.971 copii şi au murit 23.352 de persoane...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x