Antena Căutare

Românii, obligați să își facă vacanțele în țară, din cauza pandemiei de coronavirus? Raed Arafat: „Sunt două motive!”

Românii ar putea fi trebui să își facă vacanțele în țară, în acest an, a declarat Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat, care și-a susținut afirmația cu două argumente.

Românii, obligați să își facă vacanțele în țară, din cauza pandemiei de coronavirus? Raed Arafat: „Sunt două motive!”
Românii, obligați să își facă vacanțele în țară, din cauza pandemiei de coronavirus? Raed Arafat: „Sunt două motive!”

Raed Arafat consideră că românii ar trebui să-şi petreacă concediile în România, deoarece, în acest fel, pot controla mai bine lucrurile şi nu riscă să rămână blocaţi prin aeroporturi aglomerate.

În plus, Raed Arafat susține că alegerea românilor de a-și petrece vacanțele ăn țară ar reprezenta un ajutor pentru industria românească.

„Oamenii să îşi calculeze că vor face vacanţa acasă. Adică acasă, în România, nu acasă la ei neapărat, dar în România. Şi asta din două motive: este mult mai uşor să lucrezi la acest lucru şi eviţi să stai blocat undeva printr-un aeroport.

Doi, este un sprijin pentru industria noastră, care are nevoie de noi acum, în această perioadă. Când va începe şi cum va fi, chiar nu pot să vă spun până nu vedem evoluţia virusului. Însă clar că nu din 1 mai, asta este clar”, a declarat Raed Arafat, joi seară, la Antena 3.

Ce se va schimba la nunțile din România, după 15 mai! Marcel Vela: „Trebuie să mai răbdăm un pic! Două săptămâni”

Raed Arafat a menționat că el nu a mai fost într-o vacanță înc din anul 2004 și că nu are probleme la capitolul „concedii”. Totuși, a precizat că îi înțelege pe cei care își programează vacanțele.

Aflați bilanțul oficial actualizat al cazurilor de coronavirus din România, precum și al deceselor cauzate de COVID-19, aici!

Cum arată Vama Veche de 1 Mai, Ziua Muncii, în timpul pandemiei de coronavirus. VIDEO... Veste uriașă pentru chiriași! Cum pot scăpa de plată, în următoarea perioadă! Ce condiții trebuie să fie îndeplinite...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x