Antena Căutare

ULTIMĂ ORĂ! România a anulat toate zborurile din și către Italia! Interdicția durează două săptămâni

România a anulat toate zborurile din și către Italia. Ministrul interimar de Interne, Marcel Vela, ministrul interimar al Sănătății, Victor Costache, și ministrul Transporturilor, Lucian Bode, au susținut o conferniță de presă în care au prezentat decizia dură luată de autorități.

ULTIMĂ ORĂ! România a anulat toate zborurile din și către Italia! Interdicția durează două săptămâni
Toate zborurile din și către Italia au fost anulate de România

Autoritățile au anunțat anularea zborurilor din și către Italia! Decizia este valabilă pe toate aeroporturile din țară și va fi în vigoare din 9 martie și până în 23 martie.

Persoanele care vor sosi în România indirect, prin zboruri care au escală, vor fi băgate automat în carantină!

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Autoritățile urmează să decidă dacă închid școlile

Luni, 9 martie, urmează să se decidă dacă vor fi sau nu închise școlile, a anunțat Raed Arafat la conferința de presă. Închiderea şcolilor va fi discutată în Comitetul Naţional pentru Situaţii Speciale de Urgenţă.

Întrebat dacă se ia în calcul închiderea şcolilor, Marcel Vela a explicat că măsura va fi discutată în şedinţa de luni a Comitetului Naţional pentru Situaţii Speciale de Urgenţă.

S-a stabilit deja că, dacă într-o şcoală apare un caz de coronavirus, se suspendă cursurile în întreagaşcoală.

Citește și: Județul Mureș întră pe harta coronavirus: Doi pacienți depistați pozitiv în ultimele ore

15 cazuri de coronavirus în România, 5 vindecați

Autorităţile au anunţat, duminică, al 15-lea caz de infectare cu coronavirus, la o femeie din judeţul Mureş. Al 14-lea caz, anunţat cu puţin timp înainte, a fost confirmat la o femeie din Bucureşti. Cinci pacienţi cu coronavirus din România s-au vindecat, fiind externaţi.

Duminică, 8 martie 2020, 11 persoane erau în carantină şi 12.877 erau izolate la domiciliu. Până acum s-au prelevat peste 900 de teste.

Măsuri extreme pentru a împiedica răspândirea Covid-19

Măsuri extreme în România din cauza epidemiei de coronavirus! Activităţile care implică mai mult de 1.000 de persoane sunt interzise începând de duminică, a anunţat secretarul de stat Raed Arafat.

De Paşte va fi "vârful" coronavirusului în România! Autoritățile, apel pentru românii din Italia... Marcel Vela, întrebat cum va verifica persoanele care intră în România: Trebuie să fac un apel la responsabilitatea comp...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x