Antena Căutare

Coronavirusul este o combinație între două virusuri letale, HIV și SARS

Coronavirusul e o combinație, în unele cazuri letală, de SARS și HIV, anunță cercetătorii chinezi. Virusul afectează plămânii, și sistemul imunitar, atunci când atacă organismul.

Specialiștii mai spun că este posibil ca aparatul respirator să sufere leziuni ireversibile chiar și în cazul pacienților vindecați.

Autopsiile scot în evidență sechele severe ale plămânilor și ale sistemului imunitar al pacienților infectați cu COVID-19, a spus un medic din Wuhan.

Coronavirus COVID-19, tratat cu vitamina C. Anunțul făcut de oamenii de știință din China: ”Efectele sunt de zece ori mai puternice!”

”Influența COVID-19 asupra corpului uman este ca o combinație de SARS și HIV, deoarece dăunează atât plămânilor, cât și sistemului imunitare”, a declarat Peng Zhiyong, directorul unității de terapie intensivă a Spitalului Zhongnan din Universitatea Wuhan din Wuhan pentru Global Times.

Peng Zhiyong a solicitat măsuri pentru prevenirea fibrozei plămânilor într-un stadiu incipient al bolii, conform Antena3.

Cursurile sunt suspendate de marţi la Colegiul Hasdeu din Buzău, după ce unul dintre elevi a intrat în contact cu femeia... Situație atipică! Ultimii doi pacienţi confirmaţi pozitiv cu COVID-19 în România nu vin din vreo zonă afectată...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x