Antena Căutare

Coronavirusul schimbă regulile şi în locurile de joacă!

Paza bună trece primejdia rea, spune un vechi proverb românesc. Pe acest lucru par să se bazeze tot mai mulţi români, în încercarea de a sta departe de noul coronavirus. Chiar şi locurile de joacă pentru copii au fost igienizate. Într-un astfel de spaţiu, din Braşov, oamenii sunt obligaţi să se dezinfecteze în momentul în care intră.

Un loc de joacă pentru cei mici este relaxarea părinţilor şi vine cu dublu avantaj. Copiii se distrează, iar părinţii merg la shopping.

Dar de când a apărut coronavirusul şi pe teritoriul ţării noastre, lucrurile s-au mai schimbat şi în aceste spaţii. În Braşov, de exemplu, administratorii unui loc de joacă au luat măsuri speciale.

Mai mult, paramedicii de aici sunt la dispoziţia tuturor vizitatorilor. Ei îi învață pe copii cum să se spele corect pe mâini, dar şi cum să se dezinfecteaze înainte şi după ce folosesc jucăriile.

Nu mai puţin de 26 de aparate cu soluţie dezinfectantă sunt amplasate în incinta locului de joacă.

Tânără abuzată cu bestialitate și filmată! Agresorul nu și-a putut controla furia! „Spune tot că îți sparg capul”... Rezultate Loto, 6 din 49 și Noroc! Vezi numere extrase duminică, 2 martie 2020...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x