Antena Căutare

Corpul neînsuflețit al unui nou-născut, găsit într-un parc! Bebelușul fusese abandonat într-o pungă

O descoperire teribilă a fost făcută în urmă cu puțin timp, într-un parc din Chișinău, unde a fost găsit trupul neînsuflețit al unui nou-născut.

O descoperire teribilă a fost făcută în urmă cu puțin timp, într-un parc din Chișinău, unde a fost găsit trupul neînsuflețit al unui nou-născut.

Cadavrul unui bebeluș a fost găsit într-o pungă aruncată în parcul Izvor din Chișinău, fiind descoperit de un voluntar care făcea curat în zonă.

”Poliţia a fost alertată de un martor ocular, în jurul orei 17:40. Câţiva voluntari care făceau ordine în jurul lacului au observat o sacoşă, în care era cadavrul unui nou-născut”, a menţionat Natalia Stati, ofiţerul de presă al Direcţiei de Poliţie a Capitalei, potrivit publika.md.

În urma descoperirii teribile, cadavrul a fost dus la Centrul de Medicină Legală, unde urmează a i se efectua o autopsie pentru a se stabili circumstanțele în care a murit și cât timp a stat acolo. De asemenea, polițiștii au demarat o anchetă.

Un român stabilit în Italia și-a ținut copilul flămând și legat cu lanțuri ca să-l pedepsească. Vecina de bloc a reușit ... Ce trebuie să știi dacă primești acest tip de mesaj: SMS pentru cartea de identitate, proiect lansat în premieră naţiona...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x