Antena Căutare

"Corupţia Ucide", cea mai activă pagină de Facebook din timpul protestelor. Este administrată de 350 de oameni. Cine sunt ei?

Tineriada îşi are originile în mediul online. Iar manifestaţiile din ultima săptămână au fost duse la un nivel superior. În spatele calculatoarelor, un grup de 350 de oameni aministrează cea mai activă pagină de Facebook din timpul protestelor - Corupţia Ucide.

Tineriada îşi are originile în mediul online. Iar manifestaţiile din ultima săptămână au fost duse la un nivel superior.

În spatele calculatoarelor, un grup de 350 de oameni aministrează cea mai activă pagină de Facebook din timpul protestelor - Corupţia Ucide.

Creată de un tânăr it-ist din Cluj i-a pus în legătură pe sutele de mii de oameni revoltaţi de Ordonanţa 13. În urmă cu o săptămână, oamenii s-au mobilizat din spatele calculatorului cu ajutorul lui.

Moment emoționant! Un copil dintr-o familie săracă din Iaşi a înapoiat un portofel găsit pe stradă. Proprietara i-a mulț... A fost torturată, dar a supraviețuit! O căţeluşă din România, imaginea unei campanii internaţionale împotriva violenţei ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x