Antena Căutare

Zapada a pus stapanire pe Romania. Mai multe drumuri din tara, blocate din cauza viscolului

Cosmarul alb incepe sa ingroape Romania! In Timisoara ninsoarea nu mai conteneste, inca de la primele ore ale diminetii. Viscolul a adus cu el si blocaje in trafic.

La inceput de decembrie, ninsoarea a intrat deja in forta peste Romania. In Timisoara, abia mai vedeai la cativa pasi in fata.

Prima zi de zapada au simtit-o pe pielea lor si soferii, care cu greu au reusit sa mai faca fata poleiului. Cele cateva utilaje s-au chinuit, si ele, pe bulevardele principale. Masinile stationate au fost ingropate de zapada.

Drumul spre Muntele Semenic a fost inchis la Pasul Prislop, din cauza viscolului puternic. Soferii au trecut prin ceva emotii cand masinile lor au ajuns in sant sau in rapele de pe marginea drumului.

Meteorologii spun ca precipitatiile vor ajunge si la 50 de litri pe metru patrat in urmatoarele ore. Pentru acest sfarsit de saptamana s-au emis doua atentionari simultane de cod galben si vreme rea.

Avertizarile se mentin cel putin pana duminica seara.

Student grec, dar disparut in Romania. Tanarul a lasat un mesaj de adio... Risc maxim de avalansa in Masivul Bucegi! Defileul Jiului, blocat din cauza zapezii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x