Antena Căutare

Șoferul care a spulberat cu mașina militarul de pe fregata Regele Ferdinand s-a PREDAT! Cât alcool i-au găsit polițiștii în sânge cu aparatul ETILOTEST

Cosmin Ducă a fost spulberat de o mașină și târât câțiva metri. Soferul vinovat a părăsit locul accidentului.

Cosmin Duca a fost spulberat de o mașină și târât câțiva metri pe șosea. Șoferul autoturismului a fugit de la fața locului, abandonându-l pe tânăr fără nicio remușcare.

Incidentul a avut loc, duminică, în jurul orei 4:50, pe șoseaua Mangaliei din Constanța, scrie Replica. Din primele informații oferite de polițiști, tânărul în vârstă de 22 de ani ar fi traversat prin loc nepermis.„La data de 28 octombrie, ora 04.50, pe șoseaua Mangaliei din municipiul Constanța, în apropierea intersecției cu strada Pandurului, un autoturism înmatriculat în Constanța, condus de o persoana neidentificata încă, a accidentat mortal un pieton, în vârstă de 22 de ani, domiciliat pe raza județului Tulcea. După producerea accidentului, autorul a părăsit locul faptei fără încuviințarea organelor de poliție. Polițiștii constănțeni au început cercetările pentru identificarea și tragerea la răspundere penală a autorului și pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor care au condus la evenimentul rutier. Polițiștii continuă cercetările pentru identificarea și tragerea la răspundere penală a autorului.”, se arată într-un comunicat al IPJ Constanţa.

Cosmin Duca (foto) era din comuna Luncaviţa, judeţul Tulcea și, din anul 2016, lucra pe fregata Regele Ferdinand.

Potrivit Forțelor Navale Române, fruntaşul Cosmin Duca a participat la şapte misiuni ale fregatei, de cinci ori în cadrul exercițiului SNMG2 și de două ori la operațiunea SEA GUARDIAN.

Șoferul care a spulberat cu mașina militarul de pe fregata Regele Ferdinand s-a PREDAT! Cât alcool i-au găsit polițiștii în sânge cu aparatul ETILOTEST

„Țărmul este mai sigur, dar mie-mi place să mă lupt cu valurile”, era motto-ul lui Cosmin, descris de apropiați ca fiind un tânăr serios şi conştiincios.

Șoferul care a accidentat mortal duminică dimineață un tânăr militar pe fregata Regele Ferdinand, s-a predat și a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore.
Acesta a fost escortat în arestul IPJ Constanța, iar astăzi va va fi prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile. Este cercetat pentru săvârșirea a două infracțiuni, părăsire a locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție și ucidere din culpă. Testul alcooltest a indicat o mg/l alcool în aer pur expirat.
Reamintim că bărbatul s-a predat singur, duminică după amiază, în jurul orei 15:30.

Incident CUMPLIT la Aeroportul din Iaşi! Un bărbat a murit la bordul unui avion... Când vine cutremurul cel mare? Avertismentul seismologilor: „Și 2019 va fi anul unor cutremure majore”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x