Antena Căutare

Cosmina a promovat examenul de Bacalaureat cu 8,36, iar apoi a dispărut de acasă! Părinții ei sunt disperați: ”Vă rog să ne ajutați să o găsim!”

O tânără din Brăila care tocmai a absolvit liceul și a promovat examenul de Bacalaureat a dispărut de acasă, iar familia și prietenii sunt disperați. 

O tânără din Brăila care tocmai a absolvit liceul și a promovat examenul de Bacalaureat a dispărut de acasă, iar familia și prietenii sunt disperați.

Vlad Cosmina Ionela a absolvit Colegiul Național ”Gheorghe Munteanu Murgoci”, specializarea matematică-informatică și a obținut media 8.36 la examenul de Bacalaureat. De câteva zile, însă, nu se mai știe nimic despre ea, motiv pentru care părinții fetei a solicitat ajutorul oamenilor pentru a o găsi.

Semnalmentele fetei date dispărută: înălţime 160 de cm, constituţie slabă, aproximativ 40 de kg, ochii căprui, părul şaten, drept, lung peste umeri. Tânăra prezintă pe partea dorsală, la nivelul bazinului, un tatuaj în formă de aripi de înger cu iniţialele “A” şi “C”.

Îmbrăcăminte şi încălţăminte la data dispariției: rochie de culoare alb cu dungi negre, încălţată cu sandale cu talpă normal tip leopard, având asupra sa şi un rucsac de culoare alb cu negru.

Pentru Vlad Cosmina Ionela s-a solicitat urmărirea la nivel naţional şi internaţional.

Persoanele care pot oferi informaţii despre locul în care acesta se află sunt rugate să apeleze numărul de urgenţă gratuit 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie.

Blocaj în Aeroportul Henri Coandă. Momente de haos și cozi uriașe formate la ghișeu... Laurențiu a ajuns cerșetor. Absolvent de Politehnică, a căzut în patima alcoolului după un divorț: "Ce faci, Laur, ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x