Antena Căutare

Costi Ignat, cercetătorul rebel răpus de flăcările din Colectiv! Povestea s-a oprit la 40 de ani.

Cercetător, muzician, rebel frumos. El a fost Constantin Ignat, un bărbat care s-a oprit la 40 de ani, cu multe vise, dorinţe şi aspiraţii care s-au oprit toate vineri seară, în Club Colectiv.

Cercetător, muzician, rebel frumos. El a fost Constantin Ignat, un bărbat care s-a oprit la 40 de ani, cu multe vise, dorinţe şi aspiraţii care s-au oprit toate vineri seară, în Club Colectiv.

Era membu în trupa Monarchy Band, fusese coleg în Teuton şi Adrian Rugină, care şi-a pierdut şi el viaţa în această tragedie, iar în viaţa de zi cu zi, când nu făcea show cu muzica lui, lucra la Institul Naţional de Cercetare pentru Sport. Colegii lui i-au lăsat un mesaj impresionant pe Facebook. Ce păcat, Costi, că tu nu-l mai poţi citi cu noi acum.

Sfârșit tragic pentru Karina! A MURIT în BAIA clubului, intoxicată cu fum

"Institutul Naţional de Cercetare pentru Sport anunţă cu durere trecerea în nefiinţă, în evenimentul de vineri de la Clubul Colectiv, a dragului nostru coleg Constantin Ignat, un cercetător rebel care a pus pasiune în tot ceea ce a făcut. Condoleanţe familiei".

"Of Doamne! Acum am aflat că a murit şi Costi Ignat! Omul cu care am împărţit anii frumoşi de rock ai mei cu trupa Teuton. Cu el şi cu Adi Necula. of of of. Plâng ca un prost pentru prostiile altora. Dumnezeu să te odihnească, prietene! Şi îţi mulţumesc pentru Amintirile tinereţii mele. Trebuie să se schimbe ceva în România asta. Am luptat prea cu inimă ca să se întâmple porcăriile astea", scrie un alt prieten, după cum anunţă Antena 3.

A murit la 15 ani, întrebându-şi mama: "Nu-i aşa că n-o să mor?"

Costi Ignat avea 40 de ani, a fost membru al formaţiei Teuton şi cânta în trupa Monarchy Band. În trupa Teuton, el a fost coleg cu Adrian Rugină.

De asemenea, chitaristul Iulian Rob şi basistul Marian Leusteanu, membri ai formaţiei Monarchy, au fost răniţi şi ei în incendiul de la Clubul Colectiv. Apropiaţi ai acestora au scris pe Facebook că, în vreme ce Iulian Rob "se luptă să revină", Marian Leuştean a suferit arsuri uşoare.

Bilanţul a ajuns la 30 de morţi. Încă un deces în urma incendiului din Club Colectiv... A murit pentru 100 de lei! Maria Ion, femeie de serviciu în Colectiv, a lăsat în urmă CINCI COPII!!!...
Beneficii pentru sănătate ale nucilor tigru
Nu sunt chiar nuci, dar sunt bune pentru organism, ajutând la digestie și la nivelul glicemiei....
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2023. Taurii trebuie să fie atenți la detalii. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2023 spune că Taurii trebuie să fie din ce în ce mai atenți la...
Parteneri
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x