Antena Căutare

Costi Ignat, cercetătorul rebel răpus de flăcările din Colectiv! Povestea s-a oprit la 40 de ani.

Cercetător, muzician, rebel frumos. El a fost Constantin Ignat, un bărbat care s-a oprit la 40 de ani, cu multe vise, dorinţe şi aspiraţii care s-au oprit toate vineri seară, în Club Colectiv.

Cercetător, muzician, rebel frumos. El a fost Constantin Ignat, un bărbat care s-a oprit la 40 de ani, cu multe vise, dorinţe şi aspiraţii care s-au oprit toate vineri seară, în Club Colectiv.

Era membu în trupa Monarchy Band, fusese coleg în Teuton şi Adrian Rugină, care şi-a pierdut şi el viaţa în această tragedie, iar în viaţa de zi cu zi, când nu făcea show cu muzica lui, lucra la Institul Naţional de Cercetare pentru Sport. Colegii lui i-au lăsat un mesaj impresionant pe Facebook. Ce păcat, Costi, că tu nu-l mai poţi citi cu noi acum.

Sfârșit tragic pentru Karina! A MURIT în BAIA clubului, intoxicată cu fum

"Institutul Naţional de Cercetare pentru Sport anunţă cu durere trecerea în nefiinţă, în evenimentul de vineri de la Clubul Colectiv, a dragului nostru coleg Constantin Ignat, un cercetător rebel care a pus pasiune în tot ceea ce a făcut. Condoleanţe familiei".

"Of Doamne! Acum am aflat că a murit şi Costi Ignat! Omul cu care am împărţit anii frumoşi de rock ai mei cu trupa Teuton. Cu el şi cu Adi Necula. of of of. Plâng ca un prost pentru prostiile altora. Dumnezeu să te odihnească, prietene! Şi îţi mulţumesc pentru Amintirile tinereţii mele. Trebuie să se schimbe ceva în România asta. Am luptat prea cu inimă ca să se întâmple porcăriile astea", scrie un alt prieten, după cum anunţă Antena 3.

A murit la 15 ani, întrebându-şi mama: "Nu-i aşa că n-o să mor?"

Costi Ignat avea 40 de ani, a fost membru al formaţiei Teuton şi cânta în trupa Monarchy Band. În trupa Teuton, el a fost coleg cu Adrian Rugină.

De asemenea, chitaristul Iulian Rob şi basistul Marian Leusteanu, membri ai formaţiei Monarchy, au fost răniţi şi ei în incendiul de la Clubul Colectiv. Apropiaţi ai acestora au scris pe Facebook că, în vreme ce Iulian Rob "se luptă să revină", Marian Leuştean a suferit arsuri uşoare.

Bilanţul a ajuns la 30 de morţi. Încă un deces în urma incendiului din Club Colectiv... A murit pentru 100 de lei! Maria Ion, femeie de serviciu în Colectiv, a lăsat în urmă CINCI COPII!!!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x