Antena Căutare

Costica Argint paraseste senin gratiile claustrofobiei de la Focsani

Costica Argint a iesit din penitenciar, dupa ce Judecatoria Focsani i-a aprobat cererea de eliberare conditionata, iar Parchetul Judecatoriei Focsani nu a mai facut recurs.

Argint, condamnat la trei ani si sase luni de inchisoare pentru ultraj contra bunelor moravuri si arestat in decembrie 2009 in Italia, nu va mai fi extradat, dupa eliberarea din Penitenciarul Focsani, autoritatile italiene spunand ca nu mai exista niciun mandat pe numele lui.

"Am solicitat liberarea conditionata in baza articolului 59 din Codul Penal, in sensul ca pedeapsa a fost executata. Aceleasi concluzii le-a depus si reprezentantul Parchetului. Instanta a apreciat in mod corect ca sunt indeplinite conditiile si a dispus punerea detinutului in libertate", a precizat avocatul Cristian Dragovici.

Lider al Asociatiei romilor refugiati politici din Italia, Costica Argint, a devenit cunoscut dupa ce a aparut alaturi de fostul ministru de Externe Adrian Cioroianu si de fostul premier Calin Popescu Tariceanu, in cursul unei vizite a acestora la Roma. Vizita a avut loc dupa ce romanul Romulus Mailat a fost acuzat, in 2007, de uciderea unei italience.

Sursa: Jurnalul National

Locuinta presedintelui Pro Lex, Vasile Lincu, perchezitionata... Procuror DNA: "Exista mai multe filiere in Garda Financiara care stopeaza controalele...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x