Căutare Live

Coşurile de cumpărături, mai murdare decât toaletele. Un focar de infecție la care ne expunem, când mergem la cumpărături: "Sunt utilizate de peste 10 000 de clienți, zilnic"

La cumpărături, umplem plasele şi cu un cocktail de bacterii. Cărucioarele care stau afară şi-n care unii dintre clienţii supermarketurilor îşi lasă şi gunoaiele sunt curăţate rar şi superficial. Un studiu realizat în SUA arată că jumătate dintre ele sunt mai murdare decât toaletele publice.

La cumpărături, umplem plasele şi cu un cocktail de bacterii. Cărucioarele care stau afară şi-n care unii dintre clienţii supermarketurilor îşi lasă şi gunoaiele sunt curăţate rar şi superficial.

Un studiu realizat în SUA arată că jumătate dintre ele sunt mai murdare decât toaletele publice. Iată ce au descoperit reporterii Observator.

„Cărucioarele și coșurile sunt utilizate de peste 10 000 de clienți, zilnic, și astfel este posibil ca eforturile de a le păstra mereu curate să poată părea insuficiente. "

-38,5 grade în România! 17 oameni morți. ”Am găsit câinele înghețat în picioare. Seara era viu. La 6.30, decedat!”... Noutăți mari despre structura anului şcolar 2018-2019! Nu s-a mai întâmplat niciodată până acum! Ce pregătește Ministeru...
Ultimele știri