Antena Căutare

Cotele Dunarii au scazut

Autoritatile galatene au primit ieri o gura de oxigen dupa ce apele Dunarii au inregistrat o scadere a cotei. In ultimele 24 de ore, Dunarea a scazut cu 5 cm, dar cota maxima este prognozata pentru sambata, 10 iulie, cand este asteptat un nivel de 682 cm.



Viceprimarul municipiului Galati, Nicusor Ciumacenco, a tinut sa precizeze ca in ajutorul celor care au ridicat digul au venit foarte multi galateni din cartierul Valea Orasului, cei care ar fi direct afectati de o eventuala inundare a municipiului Galati.

Secretarul de stat in cadrul MAI, fostul prefect de Galati Mihai Capra, a mers in localitatea Grindu pentru a-i linisti pe oamenii de acolo in privinta realizarii unei brese in digul din apropierea localitatii. El le-a spus oamenilor ca stavilarul ridicat la Galati va rezista si nu se va apela la aceasta solutie extrema. Autoritatile luau in calcul inundarea acestei zone din judetul Tulcea, fapt care a incins spiritele.

Tot articolul, in Jurnalul National

VIDEO! Batut crunt pentru un loc de parcare!... Rata de promovare la BAC in urma solutionarii contestatiilor este de 69,30%...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x