Antena Căutare

Doi copii, în grija statului după ce părinții au fost înternați în spital, fiind infectați cu noul coronavirus

Coronavirusul a separat doi copii din Teleorman de părinţii şi fraţii infectaţi. Aceştia au ajuns, aseară, într-un centru de plasament. Copiii, în vârstă de 2 şi 12 ani, au fost şi ei testaţi pentru COVID 19 şi, din fericire, rezultatul a fost negativ. 

Sâmbătă seară, la unul dintre Centrele de Plasament din cadrul Direcției Generale de Asistența Socială și Protecție a Copilului Teleorman, au ajuns cei doi minori care au fost testați negativ coronavirus COVID-19, ai familiei internate la Institutul Național de Boli Infecțioase "Prof. Matei Balș" din Capitală.

Alexandru Rafila, scenariu sumbru pentru România: ”Vom trece de 1.000 de cazuri de coronavirus pe zi!” Când se va întâmpla acest lucru

Părinții acestora au rămas internați în spital împreună cu alți doi copii, după ce au fost testați și au fost depistați pozitiv, fiind infectați cu noul coronavirus COVID-19.

Minorii care au ajuns la DGASPC Teleorman sunt în vârstă de 2 și 12 ani. Aceștia, în acest moment sunt cazați separat și au rămas în grija unei asistente.

Celor doi copii internați la centru în plasament li se oferă asistența medicală permanentă, sprijin psihologic de specialitate, alimentație și toate condițiile necesare, până la însănătoșirea și externarea părinților.

ALERTĂ! Un nou deces în România. Numărul persoanelor decedate din cauza coronavirusului a ajuns la 38

Starea de sănătate a copiilor este bună, sunt echilibrați emoțional și nu există motive de îngrijorare cu privire la adaptarea lor la condițiile oarecum dificile prin care sunt nevoiți să treacă din cauza despărțirii de părinți.

Ministrul Educației anunță când va începe școala și ce se întâmplă cu examenele naționale... Încă un român a fost răpus de coronavirus în străinătate. Numărul îmbolnăvirilor în România a ajuns la 1 760...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x