Antena Căutare

COVID-19 ajută corigenții! Cum vor fi salvați cei cu media sub 5! Ce se va întâmpla pentru elevii fără note, pe semestrul al II-lea

COVID-19 ajută corigenții! Ministrul Educației a găsit o soluţie pentru elevii care sunt în situaţie de corigenţă, dar și pentru cei care au o singură notă sau deloc pe semestrul al doilea.

Potrivit ministrului Educaţiei, în cazul elevilor care sunt în situaţie de corigenţă la o materie din semestrul întâi, un simplu proiect ori activitatea de la şcoala online le poate şterge mediile proaste.

„Există şi posibilitatea ca pe primul semestru copilul sa aiba o medie sub 5. În această situație, nu-l supunem unui risc ci, din contră, venim în sprijinul lui”, a spus Monica Anisie, ministrul Educației.

Ministrul Educației, despre elevii care nu a nicio notă, în cel de-al doilea semestru

Monica Anisie a găsit soluţii şi pentru cei care nu au nicio notă - media de pe semestrul I devine media anuală.

Variantele propuse de ministrul Educaţiei pot discrimina, spun reprezentanţii asociaţiilor de părinţi şi directorii de şcoli.

Semnal de alarmă de la cercetători! Cum ar putea transmite noul coronavirus vindecații de COVID-19, chiar și la o lună după ce au fost testați negativ!

Monica Anisie a transmis deja un plan către şcoli. Măsurile au, însă, multe necunoscute. Pentru că normele nu sunt clare, directorii de şcoli cred că rezolvarea va depinde de profesori.

Datele celui mai recent sondaj arată că, de la începutul şcolii online, o treime dintre elevi spun că nu sunt mulţumiţi de comunicarea pe care o au cu diriginţii.

Pentru 13% dintre copii, cursurile nu au loc niciodată. De cursuri online zilnice sau de câteva ori pe săptămână au parte doar pentru jumătate dintre şcolari. O treime dintre ei nu înţeleg cum se utilizează plaformele online. Mai multe detalii, în clipul de mai sus!

Aflați bilanțul oficial actualizat al deceselor provocate de noul coronavirus în România, precum și numărul cazurilor de COVID-19 din țară, aici!

Marcel Vela: „Am emis Ordonanţa Militară 11”! Până când vor mai fi suspendate zborurile către şi dinspre Spania. Țăndăre... Declarația pe proprie răspundere ar putea rămâne obligatorie! Cum am putea să o prezentăm, la verificare. Ce se va întâm...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x