Antena Căutare

Crăciun. Ce tip de brad de Crăciun alegi, de unde îl poți lua și cât costă

Crăciun. Ce tip de brad de Crăciun alegi, de unde îl poți lua și cât costă. În funcție de preferințe și buget, românii pot alege drept brad de Crăciun, un brad natural, unul artificial, unul în ghiveci sau o simplă crenguță de brad. Află mai multe informații utile din articolul a1.ro

Crăciun. Ce tip de brad de Crăciun alegi, de unde îl poți lua și cât costă
Brad | pexels.com

În apropierea sărbătorilor de iarnă, cu toții ne dorim să avem un brad natural pe care să îl putem împodobi în ajunul Nașterii Domnului. Nimic nu se compară cu mirosul de brad în casă care se îmbină perfect cu cel de portocale.

Atunci când vrem să achiziționăm un brad de Crăciun, începem să ne gândim și la cât de mult dăunează mediului. De aceea, este indicat să alegi un brad mai scump, de la o firmă de încredere care te asigură de plantarea unui nou pui de brad în pădure.

În funcție de înălțimea camerei și de cât de spațioasă este, poți alege un brad mai înalt sau unul mai scund, cu crengi bogate sau cu unele aerisite. Dacă dorești să plantezi bradul în curte sau în pădure, după sărbători, ar trebui să alegi un brad în ghiveci.

Unele lanțuri mari de magazine vând branzi gata împodobiți și tot ce trebuie să faci este să îl alegi pe cel ale cărui culori de decorațiuni îți plac și se potrivesc cu decorul casei tale. Alții, din dorința de anu dăuna mediului, aleg să cumpere brazi artificiali. Pentru aceștia trebuie să cumperi un suport pentru brad. În supermarket, poți găsi brad artificial verde sau brad artificial alb.

Mulți retaileri încurajează reciclarea brazilor de Crăciun. Unii chiar aleg să le ofere clienților vouchere cadou dacă aceștia aduc bradul înapoi, pentru reciclare, după sărbători. Cu voucherul respectiv, clientul își poate achiziționa orice alt produs din magazin.

Cu toate acestea, sunt mulți cumpărători care decid să nu își mai cumpere brazi întregi pe care să îi împodobească fie pentru că nu mai au copii prin preajmă sau pentru că nu au nepoți. De aceea, ei aleg să cumpere o singură creangă de brad, doar pentru acel miros specific.

Anul acesta, prețurile brazilor variază în funcție de retailer. Un brad Normandian tăiat poate costa între 279 lei și 14,999 lei, unul argintiu costă 199 lei, iar un brad Nobilis tăiat ajunge până la 199 lei. Un brad Normandian crescut în ghiveci costă 349 lei pe când un brad argintiu cu rădăcină costă 599 lei.

Sursă foto: pexels.com

Transport public gratuit, în București! Care este categoria de români care ar putea beneficia de acest serviciu... Un tânăr de 21 de ani s-a sinucis! Ce a scris pe Facebook înainte de a comite gestul i-a șocat pe colegii săi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x