Crăciun 2018. Mesajul de Crăciun al Principesei Margareta

Crăciun 2018. Mesajul de Crăciun al Principesei Margareta

Crăciun 2018

familiaregala.ro

Sărbătoarea Nașterii Domnului ne face pe toți să fim mai buni, mai darnici, amintindu-ne cât de important este să le arătăm și să le spunem celor dragi cât de mult înseamnă ei pentru noi. Crăciunul este despre smerenie, credință și dăruire. Crăciunul este despre familie, prieteni și fapte bune făcute. Crăciunul este despre ajutorul oferit celor care au nevoie, despre zâmbete sincere de copii, colinde și iertare.

Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, la Palatul Elisabeta, Custodele Coroanei Principesa Margareta a înregistrat un mesaj de Crăciun. Acest lucru a fost posibil cu ajutorul colaboratorilor de la Casa Majestății Sale. Mesajul său va fi transmis luni, 24 decembrie, chiar în Ajunul Nașterii Domnului.

Anul acesta este al treilea an în care Majestatea Sa Margareta transmite românilor un mesaj de Crăciun, atât pentru cei aflați în țară, dar și pentru cei de peste hotare. În 2016, Custodele Coroanei Principesa Margareta a citit mesajul de Crăciun în numele Regelui Mihai. În 2017, Principesa Margareta a transmis poporului român mesajul în nume propriu, după ce tatăl său a trecut în neființă.

Sursă foto: familiaregala.ro

Sursă informare: familiaregala.ro

Ultimele știri