Antena Căutare

Craiova: O eleva s-a sinucis pentru ca s-a clasat a 7-a la Olimpiada de astronomie

Suparata ca obtinuse doar locul al 7-lea la Olimpiada judeteana de astronomie, o eleva de la Colegiul National "Carol I" din Craiova s-a aruncat, duminica seara, de la etajul 8 al blocului in care locuia. Medicii sositi la fata locului nu au putut decat sa constate decesul fetei.

In varsta de 16 ani, Stefania Stepu se intorsese de la Olimpiada cu doua ore inainte de incident si era foarte deprimata. "Eu o lasasem acasa acum doua ore. I-am spus ca nu e capat de tara ca a luat locul al saptelea", a declarat profesorul de fizica al fetei, Octavian Georgescu.

Eleva s-a aruncat de la etajul al optulea al blocului in care locuia, din zona complexului Rotonda, din municipiul Craiova.

La fata locului au ajuns o ambulanta si mai multe echipaje de politisti, insa medicii nu au reusit sa ii salveze viata tinerei, care a murit din cauza leziunilor suferite.

Foto: ehow.com

VIDEO! Ultima noapte de pelerinaj la moastele Sfintei Filofteia... Rapire? Sotia unui candidat la primaria Istanbulului, data disparuta la Constanta...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x