Live acumiUmor (r)
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Craiova: Trei bărbaţi arestaţi preventiv pentru trafic de droguri. Unul dintre ei a fost prins în momentul acțiunii

Trei bărbaţi au fost arestaţi preventiv şi un altul a fost plasat în arest la domiciliu după ce poliţiştii şi procurorii DIICOT Craiova au destructurat o grupare specializată în traficul de droguri. Unul dintre ei a fost prins în flagrant când vindea pliculeţe cu cannabis.

Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Craiova, sub coordonarea unui procuror DIICOT - Serviciul Teritorial Craiova, cu sprijinul Direcţiei de Operaţiuni Speciale, au acţionat pentru destructurarea unei grupări infracţionale specializate în traficul de droguri, anunţă Poliţia Română.

Astfel, poliţiştii au prins în flagrant, în 1 august, la Craiova, un tânăr de 19 ani, la scurt timp după ce pusese în vânzare 10 pliculeţe de cannabis.

Ulterior, cu sprijinul poliţiştilor Serviciului de Investigaţii Criminale din Poliţia Judeţeană Dolj şi al jandarmilor din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Dolj, au fost puse în aplicare 5 mandate de percheziţie domiciliară, la adrese din Craiova.

În urma percheziţiilor, au fost prinşi doi urmăriţi internaţional, de 23 şi 28 de ani, ambii din comuna Leu, pe numele cărora Tribunalul Dolj emisese, în 12 martie, mandate de arestare preventivă, într-o altă cauză penală, pentru trafic internaţional de droguri de mare risc.

De asemenea, a fost prins un tânăr de 20 de ani, bănuit că ar fi la rândul său implicat în aceste operaţiuni.

"Poliţiştii au ridicat în vederea continuării cercetărilor 1,8 kg. de canabis, 105 gr. de rezină de canabis (haşiş), 4 dispozitive de mărunţit, tip grinder, 5 telefoane mobile, 1.050 de euro şi 16.948 de lei", arată Poliţia Română.

Ulterior, Tribunalul Dolj a emis pe numele persoanelor respective trei mandate de arestare preventivă şi un mandat de arestare la domiciliu, în prezent, în arestul Poliţiei Judeţene Dolj, fiind încarceraţi trei bărbaţi.

Sursa : news.ro

Recomandari