Antena Căutare

Craiova: Un spaniol si doi doljeni, prinsi in timp ce transportau peste 25 kilograme de hasis

Procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism (DIICOT) au retinut trei persoane care transportau peste 25 de kilograme de hasis. Este vorba de un spaniol si doi doljeni, iar valoarea de piata a capturii se ridica la circa 1,2 milioane de lei.

Cele trei persoane, cu varste cuprinse intre 40 si 47 de ani, au fost retinute pentru 24 de ore. Potrivit anchetatorilor exista date care indica faptul ca cei trei fac parte dintr-un grup infractional organizat specializat in traficul de droguri pe relatia Spania-Romania.

Traficantii au fost prinsi in flagrant delict pe 2 iunie a.c., in zona localitatii Filiasi (judetul Dolj), in timp ce transportau cu un autoturism cantitatea de 25,805 de kilograme de rezina de cannabis (hasis).

Marfa urma sa fie vanduta in Romania. Cercetarile in acest caz continua pentru documentarea intregii activitati infractionale.

Vreme capricioasa in weekend. Vezi prognoza meteo... Omar Hayssam se afla intr-o inchisoare din Damasc, potrivit avocatului sau...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x