Antena Căutare

CRBL și Daniel Buzdugan nu uită: "Condoleanțe pentru cine a fost Titus Munteanu!"/"Dumnezeu să vă ierte, maestre!"

Realizatorul de televiziune Titus Munteanu a murit, astăzi, la vârstă de 72 de ani, din cauza unei boli respiratorii complexe.

CRBL și Daniel Buzdugan nu uită: "Condoleanțe pentru cine a fost Titus Munteanu!"/"Dumnezeu să vă ierte, maestre!"
Titus Munteanu

Realizatorul de televiziune Titus Munteanu a murit, astăzi, la vârsta de 72 de ani, din cauza unei boli respiratorii complexe.

Realizatorul de televiziune era internat de două săptămâni la secţia de terapie intensivă a Institutului de Pneumoftiziologie "Marius Nasta" din Capitală.

Lucra în Televiziunea Națională încă din anii '60, era foarte cunoscut în lumea muzicală și celebru pentru realizarea fenomenului "Școala vedetelor", primul talent-show din România realizat după Revoluție. Acolo și-au început cariera cei mai mulți cântăreți autohtoni aflați acum în vogă.

CRBL nu putea să uite acest lucru și a postat pe pagina sa de Facebook o fotografie cu regretatul om de televiziune, alături de mesajul... "Condoleanțe pentru cine a fost Titus Munteanu! Dumnezeu să-l odihnească!".

La fel a procedat și vedeta Radio ZU Daniel Buzdugan, pe pagina personală de Facebook: "A plecat dintre noi un profesionist de televiziune și un om extraordinar: Titus Munteanu...... Dumnezeu să vă ierte, maestre! Amin!"

Ceea ce spunem si noi...

Bani grei pentru o moarte lentă: Povestea înfiorătoare a zeci e bătrâni umiliţi... A murit tatăl ”Școlii vedetelor”. Titus Munteanu avea 72 de ani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x