Antena Căutare

Creatorul Răzvan Ciobanu a murit. Detaliul misterios sesizat de poliție la locul accidentului. Ce s-a întâmplat în realitate

Creatorul de modă Răzvan Ciobanu a murit în a doua zi de Paște. Răzvan Ciobanu și-a găsit sfârșitul într-un accident de circulație în Săcele, județul Constanța.

Creatorul de modă Răzvan Ciobanu a murit în a doua zi de Paște. Răzvan Ciobanu și-a găsit sfârșitul într-un accident de circulație în Săcele, județul Constanța. Creatorul de modă era singur în mașină și ar fi pierdut controlul volanului și s-a izbit într-un copac, informează Antena 3.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, luni dimineaţa a avut loc un grav accident rutier la ieşirea din localitatea Săcele spre Năvodari.

Un bărbat de 43 de ani conducea un autoturism, iar din cauza neadaptării vitezei maşina a părăsit carosabilul şi a acroşat copacii dintr-un stufăriş. În urma accidentului conducătorul auto a decedat.

Maşina era condusă de creatorul de modă Răzvan Ciobanu. El se afla singur în autoturism.

Poliţiştii continuă verificările pentru a stabili împrejurările exacte în care a avut loc accidentul.

Creatorul de modă Răzvan Ciobanu a murit într-un accident rutier... Răzvan Ciobanu a murit. Polițiștii au descoperit ceva neobișnuit în mașina în care era creatorul de modă!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x