Antena Căutare

Vești senzaționale pentru sute de mii de români! Ei vor primi bani în plus la salariu! 

Salariul minim pe economie urmează să crească în perioada următoare, iar printre cei vizați se numără și persoanele care au studii superioare. 

Salariul minim pe economie urmează să crească în perioada următoare, iar printre cei vizați se numără și persoanele care au studii superioare.

Conform bugetul.ro, decizia Guvernului de a crește salariul minim pe economie aduce vești bune pentru persoanele care au studii superioare și o vechime de 15 ani vechime, întrucât veniturile lor vor crește de la 1.900 de lei brut la 2.350 de lei brut, adică de la 1.162 de lei net la 1.413 lei net, ceea ce înseamnă un plus de 251 de lei.

În jur de 2,1 milioane de angajați sunt plătiți cu salariul minim, iar 1,1 milioane s-ar încadra în situaţia celor care au studii superioare sau peste 15 ani vechime.

Această propunere trebuia să fie aplicată de la 1 noiembrie, dar premierul Dăncilă a spus că este exclus 1 noiembrie, variantele fiind 1 decembrie sau 1 ianuarie 2019, potrivit zf.ro

Când vine cutremurul cel mare? Avertismentul seismologilor: „Și 2019 va fi anul unor cutremure majore”... Cutremurul din 28 octombrie a fost prezis?! Raed Arafat, reacție dură: ”Poate induce țara în isterie!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x