Până şi aranjatul alimentelor în frigider este o ştiinţă. Deşi nu lipseşte din casa niciunui om, frigiderul tinde să fie folosit greşit în cele mai multe cazuri.
Brânzeturile, untul şi alte produse lactate trebuie vidate, inclusiv dulciurile. Acestea sunt alimentele care trebuie puse pe raftul superior al frigiderului, pentru că aici temperatura rămâne mereu constantă.
Raftul din mijloc este dedicat produselor din carne şi mâncărurilor gătite.
Pe ultimul raft se aşează cutia cu lapte, cartonul cu ouă, carnea crudă, peştele şi alte ingrediente ce au dată de expirare redusă. Recomandarea nu este întâmplătoare: acolo este cea mai scăzută temperatură.
VEZI AICI CE TREBUIE PUS PE UŞA FRIGIDERULUI
Are 17 ani şi 150 de kilograme!... Studiu: Sute de mii de femei au murit în 2013 din cauza complicaţiilor la sarcină şi naştere...