Antena Căutare

Dezvăluiri teribile în cazul criminalei de la metrou! Cum a reușit să se salveze Alexandra, prima tânără împinsă în fața trenului de Magdalena Șerban

Detalii șocante continuă să iasă la iveală în cazul criminalei de la metrou. Magdalena Șerbat a reușit să oripileze o țară întreagă cu gestul ei teribil, de a împinge o tânără sub roțile trenului subteran, iar acum s-a aflat cum a reușit Alexandra Anne-Mary Costache să se salveze. 


Detalii șocante continuă să iasă la iveală în cazul criminalei de la metrou. Magdalena Șerban a reușit să oripileze o țară întreagă cu gestul ei teribil, de a împinge o tânără sub roțile trenului subteran, iar acum s-a aflat cum a reușit Alexandra Anne-Mary Costache să se salveze.

Conform Libertatea, Alexandra Anne-Mary Costache, care este handbalistă, a reușit să ”dribleze” moartea de trei ori, grație sportului pe care l-a practica. Ba mai mult, se pare că Magdalena Șerban ar fi încercat să o împingă în fața metroului de trei ori, dar a reușit să se salveze.

„În data de 12.12.2017, în jurul orei 15.30, am intrat singură în staţia de metrou Costin Georgian cu intenţia de a mă deplasa către staţia de metrou Unirii.

Când am coborât scările, am observat o femeie pe peron şi mi-a rămas întipărită în minte pentru că se uita fix în ochii mei, deşi eu nu o cunoşteam absolut deloc.

După ce am ajuns pe peron, am mers până la jumătatea acestuia, unde m-am oprit şi am început să mă uit pe telefon până când urma să vină metroul, la 15.36, ora afişată pe ecranul electronic.

(…) În momentul în care am auzit metroul intrând staţie, am simţit de la spate, în zona omoplaţilor, cum două mâini m-au împins intenţionat către linia de cale ferată a metroului şi am făcut un pas mare, ajungând până la linia de siguranţă marcată pe peron.

Imediat cum m-am oprit din prima împingere, a urmat cea de-a doua împingere, care m-a determinat să ajung cu picioarele până pe muchia peronului, ţinându-mă tare pe picioare ca să nu cad pe liniile de cale ferată”, se arată în declarațiile făcute de tânără în fața procurorilor, conform Libertatea.

Dar Magdalena Şerban nu s-a oprit aici. Era hotărâtă să-şi ducă la îndeplinire planul diabolic. „Când am fost împinsă a doua oară capul de metrou era ajuns fix în dreptul meu. În timp ce încercam să-mi ţin echilibrul, persoana care m-a împins a încercat să o facă şi a treia oară, însă eu m-am răsucit prin stânga şi am fugit câţiva metri pe peron, ca să mă îndepărtez de acea persoană”, a declarat fosta handbalistă.

Alexandra a reușit să se salveze pentru că practicase handbal. Alina Ciucu, o tânără de 25 de ani, însă, n-a avut același noroc. Ea a căzut sub roțile de metrou și a murit pe loc.

An școlar 2018 - 2019. Ministerul Educației a făcut săli de clasă în containere... Vremea 7 septembrie. Prognoza meteo temperaturi ridicate. Vremea din weekend...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x