Antena Căutare

Criminala de la metrou are pretenții HALUCINANTE de la judecători

La ultimul termen din procesul în care este acuzată de omor, Magdalena Șerban a continuat șirul declarațiilor halucinante. Aceasta a afirmat că își regretă faptele și că dorește să primească factură în momentul în care plătește daunele morale.

La ultimul termen din procesul în care este acuzată de omor, Magdalena Șerban a continuat șirul declarațiilor halucinante. Aceasta a afirmat că își regretă faptele și că dorește să primească factură în momentul în care plătește daunele morale.

Magdalena Șerban este acuzată de uciderea unei tinere pe care a împins-o în fața metroului. Ajunsă în fața judecătorului, femeia a spus că este șocată de tot ceea ce s-a întâmplat:

„Regret faptele comise şi luaţi în calcul boala de care sufăr. Am fost la ospiciu şi în Spania. Aş vrea ca tot ce plătesc să fie cu factură (referitor la daune morale cerute, n.r.), pentru că eu sunt gestionară. Şi acum sunt şocată de ce s-a întâmplat. Şi sufăr foarte mult, şi pentru mine este o traumă”, a declarat Magdalena Șerban.

Procurorii au cerut ca Magadalena Șerban, ”Criminala de la metrou”, să fie condamnată la închisoare pe viață.

„Noi apreciem că a acţionat cu intenţie, a prevăzut urmările. Vă solicităm să aveţi în vedere criteriile generale. A săvârşit acţiunile contra vieţii într-o modalitate extrem de gravă din care rezultă ferocitatea şi cruzimea inculpatei. Pe latura penală, noi solicităm pedeapsa în detenţie de 10 ani pentru tentativă de omor. Pentru omor, solicităm condamnare detenţie pe viaţă şi pedepse accesorii”, a spus procurorul în faţa magistraţilor Tribunalului Bucureşti.

Noua lege a pensiilor a fost ADOPTATĂ! Cine sunt românii pentru care vârsta de pensionare s-a redus cu ȘASE ANI și ce se... E oficial! Foarte mulți români ar putea primi bani în plus la salariu, chiar înainte de Crăciun!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x