Acum 32 de ani, de Crăciun, un medic i-a retezat mâna, la naștere. Mama l-a găsit la morgă, încă viu. Cristi Georgescu, reporterul care și-a împlinit un vis

Cristi Georgescu va împlini 32 de ani pe 25 decembrie. Este reporter al Observatorului de mai bine de doi ani, în ciuda faptului că nu are o mână.

Cristi Georgescu este reporter al Observatorului

Captură video

Ambițios, puternic și mereu doritor de a încerca lucruri noi, Cristian și-a mai îndeplinit un vis, după acela de a deveni jurnalist. Să joace într-o piesă de teatru, regizată chiar de el.

Acum 32 de ani, de Crăciun, un medic i-a retezat mâna, la naștere. Mama l-a găsit la morgă, încă viu. Cristi Georgescu, reporterul care și-a împlinit un vis

Cristi Georgescu

Povestea de viață a lui Cristian Georgescu este impresionantă: Mama l-a găsit la morgă, viu, după naștere

Însă viața sa nu a fost una ușoară și asta din cauza unui medic care, la naștere, i-a retezat o mână. Cristi s-a născut în 1987, la Maternitatea Ploiești. În acea zi, un doctor a decis că mama sa, deși a avut o sarcină fără probleme, trebuie să facă cezariană. Când doctorul a tăiat burta mamei, a secționat și mâna stângă a bebelușului. În timp ce mama sa a fost internată la Terapie Intensivă pentru că nu se simțea bine, copilul a fost trimis direct la morga spitalului.

Încercând să ascundă îngrozitoarea faptă, medicii au refuzat să îi dea mamei detalii despre noul născut. O asistentă a mai dat un ultim tur prin sala de morgă, unde l-a găsit pe Cristi, care se zbătea pe podea. Atunci ea și-a dat seama că bebelușul trăiește. Deși a petrecut trei ore pe podea, el a supraviețuit. Copilul a fost băgat de urgență în sala de operații unde i-a fost cusută rana. Apoi a fost băgat la incubator și a petrecut un an întreg în spital. Doctorii i-au zis tatălui copilului că bebelușul s-a născut cu un mic defect la mâna stângă.

Cristi, un exemplu de curaj

Astăzi, Cristi este dovada că dacă ai un vis, nimic nu te poate opri. În preajma Crăciunului, când Cristi îşi serbează ziua de naştere, va pune pe scena Teatrului din Ploieşti comedia "Concediu pentru divorţ", un spectacol pe care l-a regizat şi în care joacă, în scop caritabil. Biletele la spectacol sunt deja sold out.

Ultimele știri