Antena Căutare

Cristian Cioaca, arestat pentru 30 de zile. Decizia Curtii de Apel este definitiva

Judecatorii Curtii de Apel Bucuresti au anuntat decizia referitoare la cererea procurorilor de arestare a lui Cristian Cioaca. Politistul, arestat preventiv

Cristian Cioaca a iesit din sala de judecata tacut si ingandurat.

Astazi, avocata politistului a adus noi documente care sa-i sustina, spune ea, nevinovatia. A venit si cu cateva posibile explicatii pentru noile dovezi descoperite de anchetatori in apartamentul in care au locuit Cioaca si sotia lui. Elodia Ghinescu ar fi pierdut doua sarcini si de aici ar fi petele de sange.

Familia femeii continua sa respinga si varianta sinuciderii. Dar un lucru e cert. Cei doi soti aveau probleme serioase iar divortul era iminent. Acesta ar fi fost si mobilul crimei.

Mai mult, Cioaca si-ar fi luat chiar amanta in concediul petrecut impreuna cu sotia si fiul in Italia. Toate acesta ar fi facut-o pe Elodia sa vrea sa renunte la mariaj. Politistul sustinea insa, ca este nevinovat si ca nu reprezinta un pericol social. Tot ce cerea era sa fie lasat sa isi creasca baiatul.

Asta nu i-a impresionat pe judecatori care au decis ca politistul sa stea in arest in urmatoarele 30 de zile.

Decizia Curtii de Apel Bucuresti este definitiva.

"Dupa uciderea victimei, inculpatul a transat cadavrul pentru a facilita ascunderea lui si evitarea tragerii la raspundere penala. (...) In perioada urmatoare comiterii infractiunii de omor si ascunderii cadavrului, inculpatul a procedat la ascunderea si distrugerea mijloacelor de proba, aruncand in rapa situata la 4,6 kilometri de Poiana Brasov mai multe obiecte care purtau urmele de sange ale victimei, spaland totodata urmele sub forma de stropi de sange de pe vopseaua lavabila si aplicand un strat suplimentar de glet si de vopsea lavabila in zonele cu cea mai mare concentrare a urmelor", se arata in referatul ce il incrimineaza pe Cristian Cioaca.

Pe 8 noiembrie 2011, avocata Elodia Ghinescu, disparuta in 29 august 2007, a fost declarata moarta, printr-o sentinta a Judecatoriei Brasov.

Foto: Intact Images

Cum vom achita facturile in viitor: PayU vine cu o solutie automata... Iarna a venit in forta! Romania a fost acoperita de zapada...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x