Antena Căutare

Cristian Cioacă, activități neobișnuite pentru reducerea pedepsei!

Cristian Cioacă face origami pentru a ieși din închisoare mai repede. Fostul polițist condamnat de magistrații Tribunalului Argeș la 16 ani și 8 luni de închisoare pentru uciderea soției sale, Elodia Ghinescu, face tot posibilul pentru a-și diminua pedeapsa

Cristian Cioacă face origami pentru a ieși din închisoare mai repede. Fostul polițist condamnat de magistrații Tribunalului Argeș la 16 ani și 8 luni de închisoare pentru uciderea soției sale, Elodia Ghinescu, face tot posibilul pentru a-și diminua pedeapsa.

Muncește la biblioteca secției de maximă siguranță a Penitenciarului Colibași și a devenit maestru în realizarea machetelor de nave maritime.

Fostul Polițistul Cristian Cioacă s-a schimbat radical de când a fost închis la Penitenciarul Colibași, județul Argeș. Bărbatul i-a uimit pe colegii de celulă, după ce a tapetat pereții cu imaginile părintelui Arsenie Boca, scrie Jurnalul de Argeș.

Acestea sunt zodiile care vor face ravagii în dragoste anul viitor! Top trei cuceritori ai horoscopului!... Românii care au fentat moartea la Berlin. Au scăpat ca prin miracol din atentatul care a luat 12 vieți...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x