Antena Căutare

Cristian Cioaca ii cere ministrului de Interne sa se faca dreptate in cazul sau

Cristian Cioaca ataca din spatele gratiilor! I-a trimis o scrisoare ministrului de Interne, caruia ii cere sa i se faca dreptate. Spune ca a fost pus la zid pe nedrept si isi acuza fostul sef, pe Vasile Viorel, ca l-a executat public pentru moartea Elodiei, desi nu este vinovat.

Vanat, hartuit si acuzat pe nedrept, dupa cum sustine, Cristian Cioaca ia atitudine din spatele gratiilor. Dupa cinci ani in care a fost pus la zid de anchetori si de opinia publica, Cristian Cioaca ii cere acum ministrului de Interne, printr-o scrisoare, sa opreasca "aceste abuzuri grave". Fostul politist il acuza pe superiorul sau, Vasile Viorel, ca l-a executat public, desi justitia nu l-a condamnat.

“Domnul Vasile Viorel nu are calitatea de a face dezvaluiri dintr-un dosar penal”, sune Cioaca in crisoarea catre Radu Stroe.

Si totusi a facut. In fata unei tari intregi, Vasile Viorel a povestit, pas cu pas, filmul unei crime nedovedite inca. “E clar ca a venit dupa ora 2, 2 si 10 acasa. A avut o cearta conjugala care a culminat la agresarea victimei de catre suspect’, sustine superiorul lui Cioaca.

Un scenariu pe care anchetatorii l-au scos pe masa demult. Fara cadavru si fara arma crimei, ramane un simplu scenariu. “La inceput a pacalit pe cine a vrut, dar de data aceasta sunt dovezi, dovezi graitoare, nu are cum. Nimeni nu stie ce a fost acolo in casa. Macel, macel a fost’, spune mama Elodiei Ghinescu. Un macel pe care Cristian Cioaca nu l-a recunoscut niciodata.

Din moment ce trupul Elodiei nu a fost gasit, Vasile Viorel crede ca Cioaca l-a ascuns bine. “Cristian Cioaca isi asteapta judecata in spatele gratiilor. Si se foloseste, in razboiul cu justitia, de argumentul supreme”, sustine avocatul politistului, Florentin Sorescu.

“Clientul meu are un copil de crescut , are o familie al carei destin este in legatura cu soarta dansului”, a mai precizat avocatul in scrisoare catre ministrul de Interne.

Si mai are un argument: Elodia traieste. Ipoteza este contrazisa de o prietena acesteia: “Elodia este moarta. Este moarta de prea multa vreme. Este moarta si n-a avut parte de acea ingropaciune crestina, este moarta ca un suflet nefericit si indepartat de tot ceea ce i-a fost drag”.

EXCLUSIV: Povestea presupusului fiu al Regelui Mihai, Dieter Stanzeleit... Romania, tara gropilor: Autoritatile se pregatesc pentru "marea peticire" de primavara...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x