Antena Căutare

Cristian Cioaca isi va petrece primul Craciun dupa gratii. Fiul lui si-a revazut bunica dupa trei ani

Singur de sarbatori, fiul lui Cristian Cioaca a avut un motiv sa zambeasca. Si-a revazut bunica pentru prima data dupa trei ani. Intalnirea a fost una emotionanta. Baietelul a recunoscut-o pe mama Elodiei. Iar ea, si-a recunoscut fiica in chipul nepotelului de opt ani

Ea si-a pierdut fiica. El si-a pierdut mama. Bunica si nepot - s-au reintalnit dupa trei ani in care nu s-au vazut. Si el si ea au incercat sa regaseasca in celalalt cate ceva din Elodia. O intalnire emotionanta, pe care mama Elodiei o asteapta demult.

“Nu-l vazusem de trei ani. Pai ne-a interzis! Ne-a interzis tatal sau sa ne mai ducem la el. Ce puteam sa facem? Cu toate ca noi aveam o hotarare judecatoreasca”, a spus Emilia Ghinescu.

Timp de trei ani, Cristian Cioaca a stat pavaza intre Patrick si bunica lui. Acum, gratiile stau intre el si fiul sau. Cioaca nu va ajunge prea curand acasa. Pentru prima oara in viata lui, isi va petrece Craciunul dupa gratii. Si pentru prima oara in ultimii cinci ani, zambetul i-a inghetat. Cristian Cioaca a mai trecut o data prin arest, dupa ce a spart emailul Elodiei. Atunci, insa, experienta il amuza.

De data aceasta, acuzatiile sunt mult mai grave: omor si profanare de morminte. Cristian Cioaca risca sa nu-si mai vada copilul multi ani de acum incolo. Ramas fara ambii parinti, Patrick s-a consolat in bratele bunicii sale.

“Era foarte, foarte bucuros. I-am aratat cadourile. Nu mai prididea sa se uite la tot ce i-am pus. I-am dus jucarii, printre care si o masina frumoasa cu telecomanda. I-am dus imbracaminte. Si carti, pentru ca este baiat mare, e clasa a doua”, a mai afirmat mama Elodiei.

Peste o luna, judecatorii vor stabili daca Patrick va fi crescut in continuare de sora lui Cristian Cioaca.

UPDATE! Panica pe aeroporturile din Romania si Italia! O companie low-cost a primit o amenintare cu bomba... UPDATE! Operatiune emotionanta, in Capitala. Un pompier a salvat un caine prins intr-o casa mistuita de flacari...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x