Antena Căutare

Cristian Cioaca si avocata lui s-au sarutat la proces si au declarat ca Elodia traieste

Lovitura de teatru in cazul Elodiei Ghinescu. Avocata lui Cristian Cioaca sutine sus si tare ca Elodia nu e moarta. Ar fi doar plecata din tara. Aparatorul spune ca are si dovezi. de la Interpol. Intre timp, in sala de judecata, a reusit sa-i lase pe judecatori cu gura cascata dupa ce s-a sarutat cu clientul ei.

Cristian Cioaca a ajuns in boxa acuzatilor, pentru ultima oara in procesul in care politistul este acuzat de violarea corespondentei. In sala, prima surpriza pentru toti cei prezenti. A fost sarutat pe gura de avocata lui. Cu putin timp in urma, cei care erau afara au mai tresarit o data. Aparatoarea si-a facut aparitia la proces in masina Elodiei.

In fata judecatorilor, alta surpriza. Avocata politistului a adus dovezi care, spune ea, arata ca Elodia a fost vazuta in viata, la cateva zile dupa presupusul omor. E vorba de o fisa medicala si o cerere semnata de avocata disparuta.

Mai mult decat atat, ar exista documente la dosar care arata ca avocata disparuta ar fi plecat din tara.

Aparatorii familie Ghinescu sustin ca dovezile sunt fabricate.

Aceste dovezi urmeaza sa fie folosite si in procesul crimei care incepe luni la Pitesti. Sentinta de azi a fost amanata. Cioaca va afla peste doua saptamani daca este vinovat de infractiuni informatice.

Ce se ascunde in spatele afacerilor cu blanuri naturale... Naarghita, condusa pe ultimul drum si inmormantata cu aplauze...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x