Antena Căutare

Cristian Cioaca si mama Elodiei s-au certat la cutite in fata magistratilor

Procesul in care Cristian Cioaca este acuzat de uciderea Elodiei Ghinescu a continuat azi cu un nou scandal. Politistul si mama avocatei s-au certat la cutite, sub ochii magistratilor. Femeia a inceput sa tipe la fostul ei ginere dupa ce acesta le-a spus judecatorilor ca i-a cerut divortul Elodiei cu o seara inainte ca femeia sa dispara.

Politistul i-ar fi spus avocatei, cu cateva ore inainte ca aceasta sa dispara fara urma, ca si-a gasit pe altcineva. Impreuna ar fi decis sa divorteze, mai ales ca si Elodia avea un amant alaturi de care a petrecut concediul in Dubai. Si de existenta caruia stia si politistul. Dar nu au apucat sa discute si despre partaj.

Cioaca le-a mai spus judecatorilor ca in momentul cand avocata a disparut, el era la amanta, in Pitesti. Intrebat despre straturile de vopsea care acopera petele de sange gasite de anchetatori in pereti, Cristian Cioaca a explicat ca apartamentul a fost vopsit de cei care l-au inchiriat. Dar o alta declaratie a infuriat-o pe mama Elodiei. Politistul le-a spus judecatorilor ca ar fi tinut legatura dupa disparitie cu familia avocatei. Iar femeia a luat foc. A fost nevoie de interventia judecatorilor ca aceasta sa se calmeze.

foto: Intact Images

Doi politisti din Buzau au condus, timp de 20 de ani, masinile de interventie FARA PERMIS AUTO!... De 1 mai, romanii au navalit pe plaje!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x