Cristian Cioaca sustine ca Elodia traieste: s-a calugarit sau este internata la psihiatrie

Cristian Cioaca le-a spus magistratilor ca Elodia este vie si s-a calugarit, este internata la spitalul de nebuni sau chiar a fugit din tara. Fostul politist vrea sa rascoleasca Romania in cautarea Elodiei. Cioaca mizeaza pe faptul ca fosta lui sotie este in viata pentru a fi eliberat, dar magistratii nu s-au lasat impresionati de ipotezele sale.

De cinci ani, Cioaca joaca rolul vaduvului vesel. Acum, insa, rolul s-a schimbat. Inchis de o luna si jumatate, Cristian Cioaca si-a schimbat strategia. Este convins ca Elodia traieste si chiar este ingrijorat pentru soarta ei. Din spatele gratiilor, se zbate sa o gaseasca.

Fosta sa sotie ar fi internata intr-un spital de nebuni si-ar fi pierdut memoria si a uitat drumul spre casa. Dar Cioaca ar putea sa mearga sa o caute personal, daca va pica expertiza psihiatrica.

Cioaca a gasit si un martor care ar baga mana in foc ca a dat nas in nas cu fosta avocata. “Spune ca n-ar fi vorbit cu Elodia niciodata, ar fi vazut-o de la distanta, purta ochelari”, a declarat avocata familiei Ghinescu.

Iar daca totusi, nu este vie, tot Cristian Cioaca stie cine este vinovatul: un detinut din penitenciarul Giurgiu a afirmat public in amenintarile adresate doamnei judecator al Curtii Constitutionale ca el o va omori "asa cum a omorat-o pe Elodia”.

Ipotezele lansate de Cioaca nu i-au convins pe magistrati. Fostul politist, acuzat de uciderea si transarea Elodiei Ghinescu, ramane deocamdata in arest.

Foto: Intact Images

Parteneri
Shiloh Jolie-Pitt a mers în vacanță cu mama sa. Ce a purtat fiica Angelinei Jolie la sosirea în Veneția
Shiloh Jolie-Pitt a atras privirile tuturor atunci când a mers în vacanță alături de mama sa. În vârstă de doar 15 ani, fiica Angelinei Jolie a purtat o ținută lejeră care să-i permită să se simtă confortabil pe parcursul călătoriei cu avionul. Adolescenta se va afla în perioada următoare alături de mama și frații săi într-o excursie relaxantă în Veneția.
Catine.ro
Ultimele știri