Antena Căutare

Cristian Cioaca va fi mutat temporar de la Pitesti, la Brasov

Spera sa fie eliberat, dar acum se plimba din penitenciar in penitenciar. Cristian Cioaca va fi mutat temporar de la Pitesti, la Brasov. Acolo, e invinuit intr-un alt dosar, insa are temeri legate de primul, cel in care e acuzat de uciderea sotiei. Crede ca va rata prima confruntare cu magistratii, programata pentru 4 martie.

Inainte sa dea socoteala in fata judecatorilor pentru acuzatiile de crima, Cioaca mai are de trecut un hop. Joi, trebuie sa apara in fata judecatorilor de la Curtea de Apel Brasov pentru dosarul legat de violarea corespondentei Elodiei.

Se intampla la cateva zile dupa disparitia sotiei. Procurorii spun ca alaturi de un alt politist, Cioaca a patruns in biroul Elodiei. Ajutat si de un hacker, a accesat contul de mail al avocatei.

Procurorii DIICOT i-au deschis un dosar penal, iar in 2008, a stat opt zile in arest preventiv. Eliberat apoi, a primit sentinta: trei ani de inchisoare, cu suspendare. Insa procesul n-a ajuns la final.

Pana la o condamnare definitiva, situatia lui Cioaca se poate complica. Acesta va parasi penitenciarul de maxima siguranta Colibasi. Fostul politist va fi transferat in Brasov, la penitenciarul Codlea pentru ca saptamana viitoare urmeaza sa se prezinte in fata judecatorilor Curtii de Apel Brasov.

Cioaca se teme ca va rata primul termen din procesul cel mai important pentru el, cel in care e acuzat de crima. Cei de la Administratia Penitenciarelor spun ca politistul va ajunge pe 4 martie in Arges, pentru procesul de omor.

O femeie a murit dupa ce medicii au fortat-o sa nasca pe cale naturala... Soferii care nu-si achita amenzile la timp ar putea ramane fara permis...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x