Căutare Live

Cristian Popescu Piedone, primul mesaj după ce a fost arestat. Ce mesaj a transmis din închisoare

Cristian Popescu Piedone a scris primul mesaj pe Facebook după ce a fost arestat. Fostul Primar al Sectorului 5 al Capitelei a postat câteva cuvinte pentru cei care se bucură că a ajuns după gratii.

Cristian Popescu Piedone, primul mesaj după ce a fost arestat

Hepta

Chiar dacă în urmă cu ceva timp a fost reținut pe aeroportul din București în timp ce se pregătea să iasă din țară, acum Piedone s-a predat singur polițiștilor după ce a primit condamnarea în cazul Colectiv.

Cristian Popescu Piedone, primul mesaj după ce a fost arestat

Acum, pe contul de Facebook al lui Cristian Popescu Piedone a apărut un mesaj care a stârnit un val de reacții.

"Ce fac șacalii șușanelelor? Ce fac orcii țării? Mi-au șoptit păsările cerului că petreceți cu lăutari! Și că v-ați adunat lângă troc. Petreceți, orcilor! Petreceți și înjurați-mă! Știu că dansați cu cuțitele la brâu și vă visați deja stăpâni pe primărie! Vă întreb, orcilor: Chiar credeti că cetățenii Sectorului 5 nu înțeleg ce înseamnă condamnarea lui Cristi Piedone? Știu, orcilor! Și nu se vor lăsa iar mințiți și furați de șleahta voastră!I-ați făcut proști când m-au ales! Vă amintiți, orcilor? Ați gresit! Sunt cerebrali și deștepți! Cât ne-ați lăsat să fim împreună, am construit printre dărâmăturile voastre! Așa că... nu-i batjocoriți și nu-i subestimați! Sunt mai puternici ca voi!", a spus Cristian Popescu Piedone pe contul de Facebook.

Fostul edil a avut câteva cuvinte și pentru cei care îi sunt alături în aceste momente grele.

"Oamenii mei dragi, cei care mă îmbrățișați cu iubire și mă purtați în gânduri, vă multumesc!
Vă simt!Îmi dați energie și aici după gratii!
Cu dragostea VOASTRĂ voi trece si peste năpasta în care m-au azvârlit! Vă îmbrățișez și vă iubesc așa cum știti! Cu respect, Piedone NEVINOVAT❤️ PS: Voi reveni cu vești pentru oameni și... pentru orci", a mai zis el.

Cristian Popescu Piedone, condamnat la închisoare în dosarul Colectiv

Înainte de a fi luat de polițiști, Cristian Popescu Piedone a stat de vorbă cu jurnaliștii care se adunaseră în fața locuinței sale. Vizibil afectat de decizia judecătorilor, fostul primar din sectorul 5 a susținut că este nevinovat.

"Dacă acei părinți cred că eu le-am omorât copiii, așa să le ajute Dumnezeu. Așa să-i ajute Dumnezeu. Nu se face plata pe pământ, se face acolo în ceruri.", le-a spus Cristian Popescu Piedone jurnaliștilor aflați la locuința sa, conform Hotnews.ro.

După afirmația revoltătoare în fața presei, Cristian Popescu Piedone a postat și un mesaj pe contul său de Facebook.

”M-au luat... NEVINOVAT. Ca pe un câine m-au chinuit şi m-au tăvălit şase ani şi jumătate! Zilnic mi-au picurat amar şi boală în trup şi în familie! M-au vânat pe unde m-au prins. Că i-am deranjat, că le-am stricat puşculiţele.. Rămâneţi cu bine, oameni buni! Vă mulţumesc tuturor celor care mi-aţi rămas alături în toţi anii aceştia grei! Eu merg acum unde mă azvârle statul meu cel românesc!”, scrie fostul edil al capitalei în postarea sa de pe rețeaua de socializare.

Rezultate extrageri Loto 15 mai 2022. Numerele câștigătoare joi la 6/49, Joker, 5/40, Noroc, Super Noroc și Noroc Plus... Eurovision 2022. Ucraina a câștigat competiția muzicală. Ce punctaj a obținut reprezentantul României...
Parteneri
Obiceiuri pe care e recomandat să le ai în fiecare zi. Ce sfaturi oferă specialiștii
Catine.ro
Ultimele știri
x