Antena Căutare

Cristian Sima se ascunde in Islanda pentru ca se teme de politicieni

Brokerul Cristian Sima, care a fugit din Romania la inceputul acestei luni, dupa ce a pierdut toti banii clientilor sai, a acordat un interviu la  televiziunea islandeza RUV TV in care povesteste ca a plecat din țara de frica unor politicieni.

"Am venit in Islanda pentru ca mi-a fost foarte frica de ceea ce politicienii si oamenii de afaceri puternici pot face persoanei mele, fizic. Si din cauza presiunii create acolo. Am preferat Islanda, fata de Elvetia, unde, de asemenea, aveam unde sa locuiesc, pentru simplul motiv ca am gandit ca Islanda este foarte atenta cu problemele de acest gen. Imi aduc aminte foarte bine cazul Bobby Fischer. In acel moment, aflandu-ma sub presiune, am decis sa aleg Islanda", a declarat Cristian Sima.

In plus, fostul director al Bursei Sibiu spune ca a fost amenintat, insa nu in mod direct. "Da, m-au amenintat, dar nu in mod direct. Nimeni nu m-a amenintat in mod direct! Au pus pe altcineva sa ma ameninte! Am fost amenintat prin alte telefoane, prin alte mesaje și, chiar cand am parasit Romania, am fost amenintat, prin telefon, ziua urmatoare, cand am ajuns in Elvetia. Am plecat pe 29 septembrie, am ajuns in Elvetia, iar dupa 3-4 zile am plecat in Islanda. Ei sunt ingrijorati de faptul ca eu stiu destule despre conturile lor, afacerile lor, despre circulatie banilor si, probabil, asta nu e ceva foarte confortabil pentru ei", a mai spus fostul director al Bursei Sibiu.

Autoritatile sunt pregatite sa ancheteze felul in care a administrat Sima banii clientilor sai. Printre pagubiti se numara Daniel Daianu, Catalin Predoiu, oamenii de afaceri Radu Dimofte si Gabriel Popoviciu, dar si creatoarea de moda Irina Shrotter

UPDATE! Dosarul "nasilor" din CFR: 34 de angajati au fost retinuti de procurori... Agresorul de la posta si complicele sau au fost arestati...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x