Antena Căutare

Cristian Sima: "Sunt in Islanda, am plecat de frica din tara"

Cristian Sima, fostul director al Bursei din Sibiu, a declarat, vineri seara, intr-o emisiune televizata, ca se afla in capitala Islandei si ca a plecat din Romania de frica, deoarece i s-ar fi cerut sa isi cedeze toate activele pe care le are dupa ce a pierdut banii clientilor sai.

"La sfarsitul lunii septembrie, in ultima vineri, am plecat in Elvetia, pentru ca altfel ar fi trebuit sa semnez ca cedez toate activele. Am multe participatiuni, case, apartamente... Eu o sa va spun toata povestea. De cand am inceput sa scriu, nu v-am spus nicio minciuna. Totul se refera la bani si la putere", a declarat Sima.

El a spus ca se amenintat de unii clienti, de aceea a plecat in Islanda, pentru a se simti mai protejat. Sima a precizat ca nu are incredere in programul de protectie a martorilor din Romania si ca a inchiriat acolo o casa pentru doua luni.

"Daca eram in America aveam incredere. Intr-o tara ca Islanda este foarte greu sa faci nenorociri si sa nu fii gasit, si riscul e mult mai mare decat in Romania.As fi putut sa raman in Elvetia sau sa ma intorc in Elvetia, macar acolo nu trebuia sa platesc o alta chirie. Aveam deja una platita si puteam sa stau la mine. Dar acea adresa era cunoscuta de toata lumea", a adaugat el.

"Am plecat din cauza unei presiuni mari asupra mea. Presiunea ajunsese la maximum. Am tranzactionat prost si am pierdut banii. Imi este frica fizic. Imi este frica pentru ca atunci cand pierzi banii clientilor, ei se pot razbuna. Am pierdut banii. Eu am facut tranzactiile riscante de capul meu. Am incercat sa ma salvez din zi in zi".

"O sa ma intorc, nu stiu cand. Nu stiu nici ce fac maine."

Sursa: Antena3



Accident in Pasajul Unirii din Capitala! Circulatia a fost blocata mai bine de o ora... Italienii retinuti in dosarul vanatorii ilegale de la Cernavoda au fost arestati preventiv ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x