Antena Căutare

Cristina Țopescu va fi incinerată joi. Familia jurnalistei susține că-i respectă astfel ultima dorință

Familia a decis să incinereze trupul Cristinei Țopescu, iar fratele său mai mare, Cristi Țopescu susține că a fost una dintre dorințele exprimate ale surorii sale, de-a lungul vieții.

Între timp, ancheta este în plină desfăşurare, dar medicii nu au putut stabili cauzele decesului. Au fost prelevate probe din mai multe organe, dar testele vor fi gata în câteva săptămâni, notează Antena 3.

Potrivit primelor date ale autopsiei, Cristina Ţopescu ar fi murit în urmă cu aproximativ două săptămâni. Ultima dată când telefonul i-a fost activ pe Whatsapp a fost la ora 09 şi 54 de minute în dimineaţa zilei de 28 decembrie.

Medicii de la IML bănuiesc că un infarct miocardic ar fi dus la decesul jurnalistei. De altfel, chiar Cristina Ţopescu îi transmitea unui prieten, într-un mesaj vocal în urmă cu mai multe luni, că avea momente de atacuri de panică.

Roxana Stroe, numită preşedinte al Agenţiei Naţionale a Medicamentului şi Dispozitivelor Medicale din România/ Stroe luc... Preşedintele Klaus Iohannis a promulgat Legea privind dublarea alocaţiilor pentru copii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x