Live acum
Prime Time 20:00Asia Express - Drumul Comorilor

Cristinei Țopescu i se făcea adesea rău în timp ce se afla în direct, la tv: "Cei din regie erau pregătiți să bage publicitate"

Cristina Țopescu avea adesea atacuri de panică, inclusiv atunci când se afla în direct, pe post. Într-un interviu acordat unei alte jurnaliste, Cristina mărturisea că de 15 ani suferă de ele și că la început simțea pur și simplu că moare. Mai apoi, ar fi început să se obișnuiască, astfel că atunci când era la emisiune sau la jurnalul de știri, în direct, anunța regia care era tot timpul pregătită să bage publicitate.

Cristina Țopescu a murit

Cristina Țopescu se temea să nu i se facă rău în direct, notează click.ro.

„Am suferit vreo 15 ani de atacuri de panică. Acum le fac din ce în ce mai rar, dar încă le mai fac. Le făceam și în timpul emisiei, și am făcut jurnale întregi. Erau pregătiți în regie să bage publicitate, dacă cumva mă prelingeam pe sub pupitru. M-a speriat doar primul atac de panică, când am crezut cu mor. Apoi, deja știam ce mi se întâmplă și nu mai eram speriată", povestea Cristina Țopescu.

Citește și:

Apropiații și prietenii își pot lua rămas bun de la Cristina Țopescu. Sicriul cu trupul neînsuflețit va fi depus la capela cimitirului Bellu

"Aveam senzația că mă sfârșesc, că nu mă doare nimic, dar că mă duc, așa… Prima oară chiar am crezut că mor. Îmi spuneau medicii, când veneau cu salvarea să îmi facă calciu intravenos, îmi spuneau că trebuie să fiu mai nesimțită, că aceasta este soluția” mai declara Cristina Țopescu, potrivit sursei citate.

Cristina Țopescu a fost găsită moartă în casă

Informaţia a fost confirmată, duminică seara, de managerul Serviciului de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov, Alis Grasu.

„A fost găsită decedată în locuinţă. Apelul s-a făcut la ora 21,39 de către Poliţie, într-o acţiune de cooperare cu noi. Poliţia ne solicita pentru a doamnă, în jur de 50 de ani, găsită decedată în locuinţă, să confirmăm decesul. Decesul se pare că s-a produs în urmă cu mai multe zile", a precizat Alis Grasu.

Cristina Ţopescu avea 59 de ani. Jurnalista s-a născut pe 4 iulie 1960. Tatăl său a fost cunoscutul comentator sportiv Cristian Ţopescu.

Apropiații și prietenii își pot lua rămas bun de la Cristina Țopescu. Sicriul cu trupul neînsuflețit va fi depus la capela cimitirului Bellu, iar mai apoi va fi incinerat la crematoriul Vitan Bârzești.