Antena Căutare

Criză uriașă în România! Autoritățile sunt în stare de alertă și încearcă să găsească soluții

Lovitură grea pentru români! După cincizeci de ani în care nu a existat vreo problemă majoră, autoritățile s-au confruntat recent cu o situație tensionată! România a fost la un pas de o criză uriașă!

Lovitură grea pentru români! După cincizeci de ani în care nu a existat vreo problemă majoră, autoritățile s-au confruntat recent cu o situație tensionată! România a fost la un pas de o criză uriașă!

Pentru prima dată în 50 de ani de existenţă, Termocentrala Rovinari a fost nevoită să oprească un grup energetic.

Greva minerilor de la Complexul Energetic Oltenia a epuizat stocul de cărbune. Iar România a fost la un pas de o criză fără precedent pe piaţa energetică. Dacă problema nu se rezolvă am putea plăti energie adusă de la străini, la prețuri uriașe!

După şase zile de proteste, liderii de sindicat au negociat astăzi direct cu ministrul Energiei. Nu au obţinut tot ce şi-au dorit.

Minerii nemulţumiţi de salarii şi de condiţiile de muncă au fost la un pas să intre în sediul Prefecturii Gorj. La aceeaşi masă cu ministrul Energiei, liderii de sindicat au acceptat o oferă care tot nu îndeplineşte condiţiile cerute de angajaţi pentru a relua activitatea la Compexului Energetic Oltenia. Muncitorii ar fi vrut o majorare salarială de 1600 de lei brut. Au primit 1000 de lei, primă de Paşte şi vouchere de vacanţă.

După finalizarea negocierilor, ministrul Energiei a anunţat că minerii se vor întoarce în cariere.

Complexul Energetic Oltenia este cel mai mare furnizor de energie din România pe timp de iarnă. Asigără aproape 30 la sută din necesarul zilnic. Aşa că sistarea activităţii poate avea efecte devastatoare.

Case la 3.000 de euro, pentru români! Cum arată locuințele și ce trebuie să faci... Descoperire colosală la Brăila! Ce au găsit specialiștii în pământ schimbă complet istoria...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x