Live acumXtra Night Show
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Cruzime la Satu Mare. Primii suspecți în cazul câinelui căruia i-a explodat o petardă în gură

Nişte copii sunt suspecţii principali în cazul câinelui care căruia i-a explodat o petardă în gură, la Satu Mare, anchetatorii luând în calcul două variante: cea în care animalului i-a fost băgată intenţionat petarda în gură şi cea în care el s-a apropiat de petardă crezând că este mâncare.

Câinele a fost grav rănit pe o stradă circulată din Satu Mare după ce i-a explodat o petardă în gură. El a fost operat, va fi vaccinat, deparazitat şi propus pentru adoptie, a declarat la Digi24 Nicoleta Lontos, vicepreşedinta Asociaţiei FreeLife Satu Mare, cea care a preluat căţelul.

Surse judiciare au precizat pentru că suspecţii principali sunt un grup de copii şi că încă nu se ştie dacă aceştia ar fi acţionat în mod intenţionat, punând în gura câinelui acea petardă.

Este luată în calcul şi varianta în care câinele s-ar fi apropiat de petardă, crezând că ar fi ceva de mâncare, cunoscându-se faptul că acel câine era hrănit de localnici, conform sursei citate.

”În cercul de suspecţi este un grup de minori, dar autorii nu au fost încă prinşi”, a declarat pentru PresaSM – Paula Gabor, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Satu Mare.

Sursa : news.ro

Recomandari