Antena Căutare

Csibi Barna, cel care "l-a spanzurat" simbolic pe Avram Iancu, detasat la Bucureşti

Functionarul Directiei Generale a Finantelor Publice Harghita Csibi Barna, care l-a "spanzurat" simbolic pe Avram Iancu, va fi detasat de la Administratia Financiara Abrud la Administratia Financiara a Sectorului 2 din Capitala, potrivit unui ordin emis de presedintele ANAF, Sorin Blejnar, transmite Mediafax.

"In perioada 20 aprilie - 20 septembrie 2011, Csibi Barna se detaseaza la DGFP municipiul Bucuresti - Administratia Finantelor Publice Sector 2, serviciul evidenta platitori persoane fizice, in functia publica de executie teritoriala vacanta (...)", se arata intr-un comunicat.

Dupa ce cerut autorizatie de la Primaria Miercurea Ciuc pentru o manifestare dedicata Zilei Maghiarilor de Pretutindeni (15 Martie), Csibi Barna a luat un manechin ce avea pe fata o poza a lui Avram Iancu, pe care "l-a condamnat" si apoi l-a "spanzurat".

Ulterior, Barna a fost detasat pentru sase luni de catre presedintele ANAF, Sorin Blejnar, in Abrud, judetul Alba, orasul in care a urmat clasele elementare fostul revolutionar Avram Iancu. Ajuns aici, a anuntat ca a hotarat sa isi ia concediu de odihna si ca nu va merge la noul loc de munca. Cererea i-a fost acceptata.

Procurorii de la Parchetul Inaltei Curti de Casatie si Justitie (PICCJ) au declansat urmarirea penala fata de Csibi Barna, acesta fiind acuzat de ultraj contra bunelor moravuri, tulburarea ordinii si linistii publice si instigare la discriminare.

Sursa: Antena3.ro

Foto: Jurnalul National

Paste de criza pentru romanii din strainatate... Infractionalitatea comisa de romani la Paris a crescut de trei ori...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x