Căutare Live

Decizie de ultimă oră în cazul de Caracal. Procurorul care a stat la poarta lui Gheorghe Dincă revine în Magistratură

Procurorul Cristian Ovidiu Popescu, omul care a stat cu echipele de intervenție până la șase dimineața la poarta lui Gheorghe Dincă, poate să revină în Magistratură, anunță Antena 3. 

Decizie de ultimă oră în cazul de Caracal. Procurorul care a stat la poarta lui Gheorghe Dincă revine în Magistratură

Decizia a fost luată în urmă cu câteva minute, de către Consiliul Superior al Magistraturii.

Ultimă oră! Familia Alexandrei Măceșanu, în stare de șoc! Ce veste uluitoare a primit. „Nu ne vine să credem, pur și simplu”

La începutul lunii august, procurorul Cristian Ovidiu Popescu, cel care s-a ocupat de cazul Caracal și care nu ar fi permis agenților de poliție să încalce mandatul de percheziție și să descindă în casa lui Gheorghe Dincă înainte de ora 6:00, a fost suspendat din funcție.

Caracal: Răsturnare de situație! A fost găsită una din tinerele dispărute! Ce au descoperit polițiștii

Așa îți golesc escrocii cardurile! "Bucla Libaneză" te lasă fără bani în cont și nu vei ști ce s-a întâmplat!... Mesaje de Sfântul Andrei 2019. Cele mai frumoase mesaje, urări, sms-uri pe care să le trimiți...
Parteneri
Alimente care afectează memoria și concentrarea: 5 categorii ce pot duce la depresie sau demență
Indiferent de vârsta pe care o ai, nu este niciodată prea târziu să-ți regândești stilul alimentar. Este foarte importantă alimentația pentru ca memoria și concentrarea să rămână intacte pe măsură ce trece timpul. În cazul în care te-ai hotărât să ai grijă de memoria și de sănătatea creierului, iată 5 alimente care afectează memoria și concentrarea.
Catine.ro
Ultimele știri